Πολλοί γνωρίζουν την αγαύη ως το φυτό από το οποίο παράγεται η τεκίλα. Το σιρόπι αγαύης, ωστόσο, είναι ένα από τα πιο υγιεινά φυσικά γλυκαντικά. Πέρα από τη γλυκιά του γεύση, το προτιμάμε γιατί αυξάνει την αίσθηση του κορεσμού, άρα βάζει φρένο στα τσιμπολογήματα, ενώ βοηθά και στην αύξηση του πληθυσμού των καλών μικροβίων στο στόμα και στο έντερο.

Ωστόσο η διαιτολόγος Sonya Angelone, δήλωσε στο womenhealthmag: «Η αγαύη διατίθεται στο εμπόριο ως “ φυσική ζάχαρη”, ωστόσο δεν είναι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέκταρ αγαύης είναι μια επεξεργασμένη ζάχαρη. Ο χυμός από την αγαύη θερμαίνεται και επεξεργάζεται με ένζυμα για να παράγει το νέκταρ αγαύης που βλέπεις στα καταστήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης