H ζήλια είναι κάτι που αντιμετωπίζουμε όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας, είτε επειδή ζηλεύουμε εμείς είτε επειδή μας ζηλεύουν οι άλλοι.

Όταν πρόκειται να διαπιστώσεις αν κάποιος σε ζηλεύει, τα σημάδια που πρέπει να αναζητήσεις θα είναι αρκετά σαφή. Παρόλο που ίσως δεν ξέρεις πώς να τα αναγνωρίσεις, αυτά εμφανίζονται. Παρακάτω αναφέρονται μερικά από αυτά, ώστε να κατανοήσεις καλύτερα για ποιο λόγο κάποιοι άνθρωποι συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντα προσπαθούν να σου χαλάσουν τα σχέδια

Τα άτομα που σε ζηλεύουν πάντα θα προσπαθούν να σου χαλάσουν τα σχέδια. Κάθε φορά που σε βλέπουν με κάτι που θες να κάνεις, θα σε εμποδίσουν και θα προσπαθήσουν να διασφαλίσουν ότι δεν θα το κάνεις. Είναι λες και αν κάνεις κάτι που θες θα αναστατωθούν ή θα τρελαθούν, είτε το παραδέχονται είτε όχι.

Λένε άσχημα πράγματα για σένα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεχώς λένε πράγματα για να σε υποτιμήσουν. Κάνουν ακόμα και τα πιο ασήμαντα θέματα σημαντικά. Πάντα προσπαθούν να επισημάνουν τα ελαττώματα σου.

Χαίρονται όταν αποτυγχάνεις ή στεναχωριέσαι

Πραγματικά φαίνεται να είναι πιο ευτυχισμένοι όταν έχεις αναστατωθεί. Θέλουν να αποτύχεις για να φαίνονται καλύτεροι από εσένα όταν δεν είσαι σε καλή κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης