Οι 3 ασκήσεις της Jennifer Lopez για καλογυμνασμένους κοιλιακούς

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021, 23:48
 Οι 3 ασκήσεις της Jennifer Lopez για καλογυμνασμένους κοιλιακούς

Ο personal trainer της Jennifer Lopez αποκαλύπτει τις τρεις ασκήσεις κλειδιά που κάνει  η Jennifer Lopez για να διατηρεί αυτό το καλογυμνασμένο κορμί.

Η σταρ γυμνάζεται σίγουρα πέντε φορές την εβδομάδα. Το πρόγραμμα των κοιλιακών της εστιάζει σε τρεις ασκήσεις που επαναλαμβάνει κάθε φορά για τρεις γύρους, χωρίς διαλείμματα ενδιάμεσα κρατώντας έτσι τους μυς διαρκώς σε εγρήγορση.

Πρώτο σετ

50 άρσεις ποδιών στο μονόζυγο

Τοποθετεί τα χέρια της στο μονόζυγο, σφίγγει την περιοχή της κοιλιάς και σηκώνει τα πόδια της μέχρι να σχηματίσει γωνία 90 μοιρών. Επαναλαμβάνει για 50 φορές.

50 sit ups με λυγισμένα γόνατα

Διατηρώντας τα γόνατα λυγισμένα και σταθερά στο έδαφος ανεβάζει τον κορμό μέχρι πάνω σε sit up με τα χέρια στο πλάι και τεντωμένα. Για να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο δυσκολίας, η Jennifer Lopez κρατά και ένα βαράκι μπροστά στο στήθος, αν ξεκινάτε όμως τώρα την προπόνηση είναι καλύτερο να δοκιμάσετε χωρίς βάρη. Επαναλαμβάνετε για 50 φορές.

50 V κοιλιακοί με μπάλα

Ξαπλώνετε ανάσκελα και κρατάτε μια μπάλα στα χέρια. Ανεβάζετε τον κορμό με τα χέρια τεντωμένα και κρατώντας τη μπάλα και τα πόδια ταυτόχρονα, μέχρι να το σώμα να σχηματίζει ένα V. Επαναλαμβάνετε για 50 φορές.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021, 23:49