Η συμπεριφορά δύο συντρόφων στη σχέση διαφοροποιείται κατά τη συγκατοίκηση και αυτό είναι απόλυτα λογικό. Οι αλλαγές στη συμπεριφορά είναι αυτές που σηματοδοτούν και την αλλαγή στη σχέση.

Αλλαγές στη συμπεριφορά του συντρόφου σου;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παρακάτω ενδείξεις είναι αρκετά σοβαρές όταν έχουν διάρκεια και δείχνουν ότι μάλλον μία σχέση οδηγείται στο τέλος της. Ίσως όμως αυτές οι αλλαγές στη συμπεριφορά αποτελούν μία πολύ καλή αφορμή για να μιλήσετε για αυτά που συμβαίνουν και να βρείτε τη ρίζα του προβλήματος. «Εκδήλωσε την ανησυχία αλλά και την επιθυμία να βελτιώσεις τα πράγματα (αν όντως θες). Μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο ή μπορεί να χρειάζεται να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας. Ή να φτάσετε στον χωρισμό. Όλα είναι κομμάτι της ζωής», συμβουλεύει ο κλινικός ψυχολόγος Δρ. Joshua Klapow

Αν λοιπόν βλέπεις κάποια από τις παρακάτω αλλαγές στη συμπεριφορά του, μην φοβηθείς να μιλήσεις για αυτές. Και να αποδεχθείς ότι υπάρχει πρόβλημα.

Δείχνει πιο εκνευρισμένος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπάρχουν εκνευρισμοί και εκνευρισμοί. Ίσως περνάει μία δύσκολη φάση στη δουλειά ή ανησυχεί για ένα οικογενειακό θέμα. Αν όμως, αυτός ο εκνευρισμός φαίνεται να αφορά εσένα, μπορεί να μιλάμε για ένδειξη θυμού. «Όταν καταπιέζουμε την αλήθεια, προκαλείται εκνευρισμός και θυμός απέναντι στον σύντροφό μας. Μία ξεκάθαρη ερώτηση, χωρίς θυμό, θα βοηθήσει την κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης