Νέα στοιχεία έρχονται στο φως από τις έρευνες των Αρχών για τη μαφιόζικη επίθεση που έγινε την Τρίτη στη Ζάκυνθο, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο μιας 37χρονης επιχειρηματία και τον σοβαρό τραυματισμό του συζύγου της.

Σύμφωνα με το  imerazante, εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης στην περιοχή Πόρτο Ρόμα στο Βασιλικό ένα ταχύπλοο σκάφος 10 μέτρων, που σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται ότι χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες για να φύγουν από το νησί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. συνέδραμε και το Λιμενικό Σώμα, ώστε να ρυμουλκηθεί το σκάφος και να γίνει η ανέλκυσή του λίγο αργότερα, ενώ οι πηγές αναφέρουν πως έχει εντοπιστεί ο χειριστής του ταχύπλοου.

«Ξεσκονίζουν» το παρελθόν του 53χρονου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και συγκεκριμένα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, βρίσκεται στο νησί της Ζακύνθου από το απόγευμα της Τρίτης, 9 Ιουνίου, συμβάλλοντας στο έργο των τοπικών αστυνομικών Αρχών για την εξιχνίαση του εγκλήματος.

Ο 53χρονος, που τραυματίστηκε από τις τέσσερις σφαίρες που δέχτηκε από τους δράστες, το απόγευμα της Τετάρτης και για αρκετές ώρες έδινε κατάθεση στις Αρχές.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχει συγκεντρωθεί υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής της Λιθακιάς, του Λαγανά και του Καλαμακίου, οι οποίες έχουν υποδείξει στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση, την διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επέλεξαν να διαφύγουν από κεντρικούς δρόμους της περιοχής, αγνοώντας τις κάμερες ασφαλείας που τους κατέγραφαν.

Οι αστυνομικοί «ξεσκονίζουν» παλιότερες υποθέσεις και διαμάχες που είχε εμπλακεί ο 53χρονος επιχειρηματίας στη προσπάθεια τους να ξεμπλέξουν το κουβάρι της υπόθεσης. Τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους για την ταυτότητα των δραστών είναι ελάχιστα, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες την προσπάθεια των αρχών ενισχύει και «υπέρ-κοριός», παρακολουθώντας συνομιλίες ανθρώπων που πιθανόν να έχουν ανάμειξη στην υπόθεση.

Συγκλονισμένη η μητέρα του θύματος: «Ήταν ένας άγγελος»

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μίλησε η μητέρα της 37χρονης, η οποία κατέληξε ύστερα από την ενέδρα που έστησαν στο ζευγάρι οι άγνωστοι.

Η μητέρα της γυναίκας δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και είπε χαρακτηριστικά ότι η κόρη της «Ήταν ένας άγγελος, βοηθούσε τον κόσμο συνέχεια. Έξυπνη, καλό παιδί, ψυχούλα. Τρία παιδάκια αγάπη μου, θρήνος. Τα παιδιά ζητούν τη μανούλα τους. Το μάθανε σήμερα». Αξίζει να σημειωθεί ότι η 37χρονη ήταν μητέρα τριών παιδιών ηλικίας 2,5 , 10 και 12 ετών.

Ο αδελφός της 37χρονης, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπε πως οι δράστες είχαν στόχο τον γαμπρό του και τελικά την πλήρωσε η αδελφή του, η οποία δεν έφταιγε σε τίποτα.

Όπως είπε, η αδελφή του ήταν πολύ επιτυχημένη επιχειρηματίας της Ζακύνθου και ήταν πολύ αγαπητή στον κόσμο του νησιού.

Εκείνος θα αναλάβει πλέον το βαρύ έργο της ανατροφή των τριών παιδιών της αδελφής του, δύο κοριτσιών κι ενός αγοριού.

«Μου έδειχνε πως φοβόταν ότι θα συμβεί κάτι κακό. Δεν μου είχε πει κάτι ξεκάθαρα, αλλά το έβλεπα στα μάτια της ότι φοβόταν. Ως συνήθως την πληρώνει αυτός που δε φταίει», είπε ο αδελφός της 37χρονης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης