Χωρίς κιγκλιδώματα και χωρίς υπερυψωμένη εξέδρα για τους επισήμους, θα πραγματοποιηθεί η στρατιωτική παρέλαση για την 25η Μαρτίου, όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, σε συνάντησή του με στρατιωτικούς συντάκτες.

Στη συνάντηση, ήταν παρόντες επίσης ο αναπληρωτής υπουργός Κώστας Ήσυχος και ο υφυπουργός Νίκος Τόσκας. Ο κ. Καμμένος διευκρίνισε, ότι για την απάλειψη της υπερυψωμένης εξέδρας των επισήμων συνεννοήθηκε με την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την παρέλαση θα πλαισιώσουν, πέραν των πτητικών μέσων και των μονάδων της Αττικής και της Βοιωτίας, 2 τάγματα εθνοφυλακής από τον Έβρο και τα Δωδεκάνησα.

Υπενθυμίζεται, ότι οι πτήσεις των αεροσκαφών και των ελικοπτέρων των Ενόπλων Δυνάμεων εντάσσονται στο πρόγραμμα εκπαίδευσης του προσωπικού των 3 Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων με αποτέλεσμα να μην υπάρχει επιβάρυνση στον προϋπολογισμό.

Ο κ. Καμμένος ανακοίνωσε επίσης ότι θα επισκεφθεί τις ΗΠΑ από τις 27 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου ως εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης στις εορταστικές εκδηλώσεις της ομογένειας για την επέτειο της 25η Μαρτίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξάλλου, όπως γνωστοποίησε, το Πάσχα το υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας και οι Ένοπλες Δυνάμεις, θα διοργανώσουν εκδήλωση στο Πάρκο του Στρατού στο Γουδί για τους άστεγους τους άνεργους και τους πολύτεκνους. Το πασχαλιάτικο τραπέζι θα πλαισιώσει η μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων. Παράλληλα κάλεσε τους πολίτες να συνδράμουν σε εθελοντική βάση στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης