Zougla newsroom

Είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον χώρο του αυτοκινήτου. Το παρατσούκλι του «Βλάχος» μόνο τυχαίο δεν είναι για τους μυημένους του χώρου. Στους αγώνες Dragster έτρεχε με το αγαπημένο του πανάκριβο αυτοκίνητο με τα αμέτρητα άλογα. Τα ξημερώματα όμως μια ομάδα αστυνομικών από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου τού… «τράβηξε χειρόφρενο» και τον συνέλαβε στην Αθήνα, καθώς φαίνεται ότι είχαν γίνει «σκιά» του εδώ και μέρες. Στην κατοχή του βρέθηκαν χρήματα και διαρρηκτικά εργαλεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, ο 52χρονος κατηγορείται για κλοπές και διαρρήξεις, κυρίως σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, με ιδιαίτερη προτίμηση στα… φαρμακεία. «Αυτή την εποχή, λόγω κορωνοϊού, θεωρούσε ότι είχαν πολλά χρήματα και γι΄ αυτόν τον λόγο επέλεγε να τα βάζει στο στόχαστρό του. Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν από λίγες μέρες διέρρηξε χρηματοκιβώτιο φαρμακείου της Βόνιτσας και άρπαξε δεκάδες χιλιάδες ευρώ» λέει αστυνομικός που ασχολείται εδώ και μήνες με τον «Βλάχο». Μάλιστα, το ίδιο βράδυ, σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, φέρεται να είχε διαρρήξει και φαρμακεία στο νησί της Λευκάδας.

«Δούλευε» πάντα μόνος του και σε κάποιες περιπτώσεις έχει καταγραφεί από κάμερες καταστημάτων ακόμα και 20 λεπτά να προσπαθεί είτε να παραβιάσει την κλειδαριά είτε να καταστρέψει ολόκληρο χρηματοκιβώτιο προκειμένου να πάρει το περιεχόμενό του. Οι αστυνομικοί δεν έχουν καταλήξει αν ο 52χρονος, με απίστευτο πάθος για τους αγώνες ταχύτητας, έκανε τις διαρρήξεις για να κερδίζει χρήματα ή για να χρηματοδοτεί τις περίφημες μετατροπές που έκανε στα αυτοκίνητα-«πύραυλους». Αντιμετωπίζει κατηγορίες για τουλάχιστον 18 περιπτώσεις διαρρήξεων σε Κρανίδι, Λευκάδα, Αγρίνιο, Βόνιτσα και Πάργα. Μάλιστα, οι αρχές εξετάζουν πολύ σοβαρά να κρύβεται πίσω από τη διάρρηξη τουριστικής επιχείρησης στη Λευκάδα το καλοκαίρι του 2017, από όπου οι δράστες πήραν περίπου 300 χιλιάδες ευρώ.

Ο 52χρονος είχε ξανασυλληφθεί το 2004 από αστυνομικούς του Τμήματος Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής και είχε κατηγορηθεί για διαρρήξεις σε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, όπως επίσης και για εμπρησμούς επιχειρήσεων αυτοκίνητων από τις οποίες… προμηθευόταν και ο ίδιος ανταλλακτικά για τα οχήματα που χρησιμοποιούσε στους αγώνες Dragster.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης