Zougla newsroom

Χειροπέδες στο κύκλωμα του «ηθοποιού-παρουσιαστή» και των συνεργών του με τα ευφάνταστα παρατσούκλια πέρασε η Δίωξη Ναρκωτικών. Για διακίνηση ηρωίνης… νυχθημερόν αναζητούσε τον «Τσουτσουνάκη», τον «Λια τον ντελιβερά», αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας, περίπου δέκα άτομα, τα οποία και συνέλαβε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα ξεκίνησαν από μια πληροφορία που έφτασε στον 11ο όροφο της Ασφάλειας Αττικής που έκανε λόγο για μια σπείρα η οποία πουλούσε ποσότητες ηρωίνης αντί είκοσι ευρώ το γραμμάριο. Το… «μαγαζί» είχε στηθεί εκεί όπου έμενε ο 26χρονος, το επίθετο του οποίου παραπέμπει σε έναν νεαρό και ιδιαίτερα όμορφο ηθοποιό της νέας γενιάς. Οι πελάτες ήταν χρήστες απ’ όλη την Αθήνα που κατέληγαν στην περιοχή όπου ανθεί η διακίνηση ναρκωτικών, στις Αχαρνές.  

Οι αστυνομικοί της Δίωξης ναρκωτικών, παρά την εμπειρία τους σε δύσκολες παρακολουθήσεις, δυσκολεύτηκαν να εξακριβώσουν πλήρως τις κινήσεις του κυκλώματος. «Οι ιδιομορφίες της περιοχής δεν μας άφηναν να δουλέψουμε όπως έπρεπε και προσαρμοστήκαμε στις καταστάσεις» λέει με νόημα αστυνομικός της Ασφάλειας. Ο 26χρονος «ηθοποιός-παρουσιαστής» μπαινόβγαινε από το σπίτι του όλη την ημέρα και πήγαινε σε οικόπεδο δίπλα στο σπίτι του. Παίρνοντας όλες τις προφυλάξεις, σύμφωνα με την αστυνομία, ξέθαβε κάτω από φυλλωσιές και πέτρες ποσότητες ηρωίνης και περίμενε την πελατεία του. Συνεργοί του, ένας νεαρός με το παρατσούκλι «Τσουτσουνάκης», αλλά και ο «Λιας ο ντελιβεράς», ο οποίος πολλές φορές μετέφερε τα ναρκωτικά στους πελάτες της συμμορίας.  

Όταν οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν αρκετά στοιχεία, έκαναν έφοδο στο σπίτι του «ηθοποιού-παρουσιαστή» και βρήκαν θαμμένα μέσα σε τρία κουτιά περίπου 240 γραμμάρια ηρωίνης αλλά και χίλια ευρώ. Ο ίδιος αρνήθηκε ότι τα ναρκωτικά ήταν δικά του και ζήτησε μάλιστα να υποβληθεί σε τεστ DNA, όπως και έγινε. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Δεν έχω καμία σχέση με τα ναρκωτικά και δεν είναι δικά μου. Αυτά που βρήκατε δεν ανήκουν σε μένα και εγώ σε εκείνο το χωράφι είχα μπει μόνο μια φορά επειδή είδα κάποια άτομα που κάτι ψάχνανε. Τα πρεζάκια που έρχονταν στο σπίτι μου τα έδιωχνα και δεν πουλούσα τίποτα».  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε βάρος του «ηθοποιού-παρουσιαστή» σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ η συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου Κωνσταντίνα Πετροπούλου μιλώντας στο zougla.gr υποστήριξε ότι «ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Δηλώνει ότι δεν έχει σχέση με τις ποσότητες των ναρκωτικών ουσιών που κατασχέθηκαν και δεν είχε φυσική εξουσίαση αυτών. Ο δε χώρος όπου βρέθηκαν αυτές δεν είναι στην ιδιοκτησία του».  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης