Συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης στην Λάρισα, δύο αδέρφια, ηλικίας 24 και 26 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών, της παράνομης οπλοκατοχής, της παράβασης του Τελωνειακού Κώδικα, της υπόθαλψης εγκληματία, κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων, της αντίστασης και της απείθειας.

Επιπλέον, αναζητείται για να συλληφθεί ένας ακόμη 23χρονος συνεργός τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, οι αστυνομικοί έθεσαν υπό επιτήρηση τα σπίτια του 24χρονου και της 26χρονης.

Μόλις ο 24χρονος και ο 23χρονος αντιλήφθηκαν την αστυνομική παρουσία, μπήκαν στο σπίτι του πρώτου, απ’ όπου ο δεύτερος νεαρός κατάφερε να διαφύγει, πηδώντας από το παράθυρο.

Η 26χρονη, που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού, προσπάθησε να πείσει τους αστυνομικούς ότι δεν υπήρχε κανένας μέσα, καθυστερώντας με τον τρόπο αυτό τις έρευνες των Αστυνομικών και τη δίωξη τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 24χρονου, ο οποίος αντιστάθηκε στους αστυνομικούς, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 νάιλον συσκευασίες με χασίς, συνολικού βάρους 1853,8 γραμμαρίων, πλαστικό πιστόλι REPLICA, ηλεκτρονική ζυγαριά, 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 4.020 ευρώ σε χαρτονομίσματα, από τα οποία 13 χαρτονομίσματα των 50 ευρώ είναι πλαστά.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της της 26χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 413 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν ειδική ένσημη φορολογική ταινία, ξύλινο ρόπαλο μήκους 90 εκατοστών, το χρηματικό ποσό των 410 ευρώ και κινητό τηλέφωνο.

Επίσης, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ. του 23χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα χασίς 976,3 γραμμαρίων, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης