Για πέμπτη ημέρα χιλιάδες πολίτες συνεχίζουν να παραμένουν στο σκοτάδι, με την ελπίδα ότι σύντομα το μαρτύριό τους θα τελειώσει.

Πρόκειται για κατοίκους κυρίως της βόρειας Αττικής, οι οποίοι κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την κακοκαιρία «Μήδεια» χωρίς θέρμανση, χωρίς επικοινωνίες και με τρόφιμα τα οποία καταστρέφονταν λόγω έλλειψης ηλεκτρικού ρεύματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα το πρωί ο ΔΕΔΔΗΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως τα συνεργεία του συνεχίζουν τις εργασίες τους στις γραμμές Μέσης Τάσης στις περιοχές Εκάλη, Διόνυσος, Αγ. Στέφανος, Κρυονέρι, Άνοιξη, Δροσιά και Κάλαμος, για την επανηλεκτροδότηση άλλων περίπου 3.500 νοικοκυριών.

«Σημειώνει ακόμη ότι η χιονόπτωση που έπληξε τις περιοχές των βορείων προαστίων συνεχίζει να προκαλεί πτώσεις δέντρων λόγω του συσσωρευμένου όγκου χιονιού.

»Ο ΔΕΔΔΗΕ καλεί όλους τους πολίτες που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο Δίκτυο από την κακοκαιρία να επικοινωνήσουν άμεσα με την Εταιρεία προκειμένου να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Η επικοινωνία με τον ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να γίνει τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500, μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr)» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ένας από τους δήμους που επλήγη περισσότερο από την κακοκαιρία είναι ο Δήμος Διονύσου, ο οποίος, όπως φαίνεται και στο χθεσινό ρεπορτάζ του zougla.gr, θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. Πολλοί κάτοικοι βασίζονται στην αλληλεγγύη των γειτόνων τους ή στην Πολιτική Προστασία για να καλύψουν τις ανάγκες τους, περιμένοντας να έρθει η σειρά τους για να καταφθάσει στην περιοχή τους το ειδικό συνεργείο που θα απομακρύνει τους κορμούς.

Δείτε την αυτοψία που έκανε το zougla.gr στην περιοχή στις 18/2/21:

 

Τα ειδικά συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς, στύλο-στύλο, προκειμένου να αποκαταστήσουν τα προβλήματα

Οδός Αριστοτέλους. Σίγουρα οι κάτοικοι εδώ θα πρέπει να οπλιστούν με πολλή υπομονή ακόμα...

Ολόκληρος ο στύλος της ΔΕΗ έχει γείρει. Το ειδικό συνεργείο στον γερανό προσπαθεί να αποκαταστήσει το πρόβλημα

 

 

Δείτε ακόμα:

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης