Τέσσερις Έλληνες στα Χανιά συνελήφθησαν για αδικήματα που αφορούν σε απειλή, εξύβριση, βία κατά υπαλλήλων, υπόθαλψη εγκληματία και παραβάσεις για όπλα και ναρκωτικά.  
 
Οι συλλήψεις έγιναν μετά από καταγγελία για άσκοπους πυροβολισμούς. Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο, όπου εντόπισαν σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων και αστυνομικός που υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής. Ακολούθησε έρευνα, κατά την οποία, στην κατοχή του αστυνομικού και σε χώρο κοντά στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με τον γεμιστήρα του, φυσίγγια, κάλυκες και μικροποσότητα κάνναβης. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης, ένας εκ των ανδρών εξύβρισε και απείλησε τους αστυνομικούς. 

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, το όπλο που κατασχέθηκε, καθώς και τα φυσίγγια και οι κάλυκες, θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική αρχή. Ο αστυνομικός, με απόφαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τέθηκε σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του διατάχθηκε η διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης