Στην παράδοση 82 tablets στους διευθυντές εννέα δημοτικών σχολείων και 12 νηπιαγωγείων της περιοχής προχώρησε σήμερα ο Δήμος Αποκορώνου.

Η αγορά των tablets έγινε από πόρους της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και μετά από συνεννόηση με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων. Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης, «ο ψηφιακός εξοπλισμός που σήμερα παραδόθηκε θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των αναγκών της εκπαιδευτικής κοινότητας. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να στηρίξουμε το δύσκολο έργο των δασκάλων και νηπιαγωγών και συνάμα να αναβαθμίσουμε την εκπαιδευτική διαδικασία. Θα συνεχίσουμε δυναμικά να στηρίζουμε την εκπαίδευση μας, να προσαρμοζόμαστε και να ιεραρχούμε τις ανάγκες που προκύπτουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κουκουράκης επισήμανε ότι «για άλλη μια φορά ανταποκριθήκαμε απόλυτα στις ανάγκες της εκπαιδευτικής μας κοινότητας στηρίζοντας τους μαθητές μας που έχουν ανάγκη. Στόχος μας είναι να υπάρχει ισότιμη πρόσβαση στην εκπαιδευτική διαδικασία από όλους δεν θα αφήσουμε κανένα μαθητή χωρίς βασικό εξοπλισμό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης