Zougla Newsroom

«Είχαμε αποφασίσει από πριν ότι όλα τα χρήματα που θα βγάζω θα τα δίνω στον… να τα διαχειρίζεται και ό,τι ήθελα θα μου το έπαιρνε αυτός. Στη συνέχεια, ο… μίλησε ξανά με το γραφείο και του είπαν ότι έχω ένα ραντεβού στις 20:00 στο ξενοδοχείο… στην Αγία Παρασκευή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αυτόν τον τρόπο περιέγραψε η 17χρονη Αμάντα στους αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων όσα έγιναν πριν συλλάβουν τον 56χρονο ο οποίος ήταν μαζί της. Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν, αυτός ήταν ο άνθρωπος που μετέφερε την ανήλικη κοπέλα σε ένα ακόμα ερωτικό ραντεβού. Είχε προηγηθεί, λίγες μέρες πριν, συνάντηση στο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ με έναν άντρα ο οποίος φέρεται να ήταν ο ιδιοκτήτης του γραφείου ερωτικών ραντεβού. Ακολούθησε η φωτογράφιση της νεαρής κοπέλας για να αναρτηθούν οι φωτογραφίες της στον ιστότοπο, τα προσόντα, οι υπηρεσίες που θα προσέφερε και οι τιμές που χρέωνε. «”Είσαι ομορφούλα, θα βγάλεις πολλά λεφτά” μου έλεγε και μου έδινε οδηγίες για το πώς θα συμπεριφέρομαι στους πελάτες, τι ρούχα θα φοράω και τι υπηρεσίες θα παρέχω. Μου είπε ότι πρέπει να είμαι πάντα προσεγμένη, βαμμένη, περιποιημένη…» φέρεται να αποκάλυψε η 17χρονη αναφερόμενη στον «Δημήτρη» και σε όσα της είπε για να τη δελεάσει. 

Όλα ξεκίνησαν όταν το ανήλικο κορίτσι έφυγε, για πολλοστή φορά, από τον ξενώνα φιλοξενίας που είχε βρεθεί μετά από εισαγγελική παρέμβαση. Ο 56χρονος ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος για μεγάλο χρονικό διάστημα τη φρόντιζε και το νεαρό κορίτσι άρχισε να τον ερωτεύεται. Ωστόσο κατήγγειλε ότι υπήρχαν πολλά περιστατικά ξυλοδαρμών ακόμα και απειλών με όπλο. «Εγώ ήμουν πολύ ερωτευμένη μαζί του και άρχισα να φοβάμαι μήπως με παρατήσει αν δεν ξεκινήσω αυτή τη δουλειά. Έδινα μεγάλο αγώνα μέσα μου για να μπορέσω να το διαχειριστώ και να πειστώ τελικά να κάνω αυτή τη δουλειά» φέρεται να είπε η 17χρονη. 

Στις 3 Ιουνίου το «Χαμόγελο του Παιδιού» δήλωσε, για μια ακόμα φορά, την εξαφάνισή της, καθώς η Αμάντα είχε φύγει από τη δομή φιλοξενίας. Στους αστυνομικούς έφτασε η πληροφορία ότι είχε αρχίσει να εκδίδεται μέσω γραφείου ερωτικών συνοδών και εμφανίστηκαν σαν πελάτες που ήθελαν να συνευρεθούν με την «Εύα», όπως ήταν το ψευδώνυμό της.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε από το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων, εκτός από τον 56χρονο, περιλαμβάνονται ο διαχειριστής του site και η τηλεφωνήτρια που έκλεινε τα ραντεβού. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης