Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Ελένης στη Ρόδο. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ίχνη DNA και τα δακτυλικά αποτυπώματα του 19χρονου Αλβανού εντοπίστηκαν στο ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε η άτυχη φοιτήτρια. Τα συγκεκριμένα ευρήματα ανατρέπουν τους ισχυρισμούς του 19χρονου που επιμένει πως δεν ευθύνεται αυτός για τον τραυματισμό της Ελένης αλλά ο 21χρονος συγκατηγορούμενος και φίλος του.

Ο 19χρονος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες μετέδωσε ο ΣΚΑΪ στο δελτίο ειδήσεων του το βράδυ της Τετάρτης,  στην έκθεση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας, που διαβιβάσθηκε στο λιμεναρχείο της Ρόδου, το οποίο χειρίσθηκε προανακριτικά την υπόθεση, αναφέρεται πως ο Λουτσάι Αλέξανδρος φέρεται να ήταν αυτός που κρατούσε το σίδερο. Δαχτυλικά αποτυπώματα του 19χρονου εντοπίστηκαν στο ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε η φοιτήτρια

Αποτυπώματα του 19χρονου και του 21χρονου βρέθηκαν σε ποτήρια, μπουκάλια αλλά και άλλα αντικείμενα του σπιτιού όπως επίσης και γενετικό υλικό των δύο αυτών ατόμων και της άτυχης Ελένης. 

Μέσα στο σπίτι της τραγωδίας αλλά και στο βαν με το οποίο οι δύο δράστες μετέφεραν την Ελένη δεν εντοπίστηκαν άλλα αποτυπώματα ή DNA κάτι το οποίο δείχνει πως στη δολοφονία δεν φέρεται να υπάρχει εμπλοκή τρίτου ατόμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται πως ο 19χρονος αναγνώρισε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές 12 από τους τουλάχιστον 20 κρατούμενους που το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας επιτέθηκαν εναντίον του μέσα στο κελί απομόνωσης των φυλακών του Αυλώνα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη εκείνων που συμμετείχαν στο περιστατικό αυτοδικίας εναντίον του. Ωστόσο, η ποινική διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται και αναμένεται να ληφθούν απολογίες τουλάχιστον από τους κρατούμενους που αναγνωρίστηκαν.

Διαβάστε επίσης: Νοσοκομείο Ευαγγελισμός: “Δεν στοιχειοθετείται βιασμός του 19χρονου”

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης