Μυστήριο με τον θάνατο άνδρα 31 ετών σε σπίτι στη Βούλα

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021, 08:38
Μυστήριο με τον θάνατο άνδρα 31 ετών σε σπίτι στη Βούλα

Μία μυστήρια υπόθεση θανάτου ερευνούν οι Αρχές, η οποία αφορά σε έναν άνδρα 31 ετών που άφησε την τελευταία του πνοή σε σπίτι στη Βούλα. Το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης και, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος κάλεσε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ όταν εντόπισε τον άνδρα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Ενώ αρχικά είχε γίνει γνωστό πως ο 31 χρόνων άνδρας εργαζόταν στο οίκημα ως σεφ, εντούτοις οι πληροφορίες αυτές δεν επιβεβαιώνονται. Αντίθετα αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως οι δύο άνδρες, δηλαδή ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και ο θανών, ήταν απλά γνωστοί.  

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το θύμα είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και, δυστυχώς, όταν παρελήφθη από το ασθενοφόρο, είχε ήδη χάσει τη ζωή του.

Όταν πήγαν στο σπίτι οι αστυνομικοί και οι διασώστες του ΕΚΑΒ, βρήκαν τον άνδρα νεκρό και γύρω του χρησιμοποιημένες αλλά και κλειστές σύριγγες, ένα φιαλίδιο με αναβολική ουσία, κάνναβη και ηρεμιστικά χάπια. Παράλληλα συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, με την έρευνα να έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021, 10:13