Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τη μυστική κρύπτη, μέσα στην οποία έκρυβε κοκαΐνη, ο αρχηγός μεγάλου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, που είχε συλληφθεί στις 4 Δεκεμβρίου στη Βούλα.

Ο φερόμενος ως αρχηγός της οργάνωσης είχε δημιουργήσει μέσα στο πολυτελές τζιπ του ηλεκτρική κρύπτη, η οποία άνοιγε με ειδικό χειρισμό, τον οποίο γνώριζε μόνο ο ίδιος. Μεταξύ άλλων, το κύκλωμα θα μετέφερε ναρκωτικά στην Τουρκία. Μέσα στην ειδική κρύπτη βρέθηκαν συσκευασίες με κοκαΐνη, ένα περίστροφο με 15 σφαίρες, ένα πτυσσόμενο γκλομπ και ένα μαχαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αρχηγός κυκλοφορούσε με Porsche Cayenne στα νότια προάστια της Αθήνας. Τα κέρδη της εγκληματικής οργάνωσης υπολογίζονται από την ΕΛ.ΑΣ. στα 6.000.000 ευρώ. Το «φυτώριο» βρισκόταν στον Αυλώνα, όπου μέσα σε ένα τριώροφο κτήριο υπήρχαν τέσσερις «εργάτες», αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι πέρασαν εκεί την «καραντίνα» δουλεύοντας ασταμάτητα για δύο ολόκληρους μήνες. Το διάστημα αυτό, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, δεν βγήκαν από το οίκημα.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το ίδιο κύκλωμα φέρεται να βρίσκεται πίσω και από την κατάσχεση 205 κιλών κάνναβης στην Κινέτα Αττικής τον περασμένο Αύγουστο, σε επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών και του ΣΔΟΕ.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης