Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό 59χρονου κτηνοτρόφου από το Νεοχωράκι Μαγνησίας, ο οποίος αγνοείται από το απόγευμα του Σαββάτου, όταν στα ορεινά του Αλμυρού μαινόταν σφοδρή κακοκαιρία.

Οι οικείοι του ενημέρωσαν τις Αρχές, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αρμόδιων υπηρεσιών, αλλά οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του έχουν αποβεί μέχρι στιγμής άκαρπες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα, τρίτη ημέρα μετά την πρώτη κλήση βοήθειας στην Πυροσβεστική, οι έρευνες επεκτείνονται σε μεγαλύτερη ακτίνα από το σημείο όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο του κτηνοτρόφου σφηνωμένο σε βράχια.

Στην περιοχή καταφθάνει ομάδα της ΕΜΑΚ, με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, αλλά και σκύλους από την Αθήνα, ενώ ήδη επιχειρούν με το πρώτο φως της ημέρας από την ΕΜΑΚ Θεσσαλίας, εθελοντικές ομάδες από τον Βόλο, πυροσβεστικές δυνάμεις από τα κλιμάκια Αλμυρού και Βόλου και κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι βοηθούν δείχνοντας περάσματα και μονοπάτια στη δύσβατη περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τις οδηγίες συγγενών του αγνοουμένου εντοπίστηκε το όχημα του 59χρονου στη θέση «Γαβράκι», κοντά στην πηγή της Καρυάς, σφηνωμένο ανάμεσα σε βράχια, ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω βρέθηκε σκισμένο το πουκάμισό του.

Ο κτηνοτρόφος για να φτάσει στο μαντρί του θα έπρεπε να περάσει μέσα από το φουσκωμένο από το πολύ νερό ρέμα και, όπως δείχνουν οι έρευνες, το επιχείρησε κάτω από εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Πηγή φωτό: almyros.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης