Ένοχος κρίθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο στον Βόλο 47χρονος επιχειρηματίας από την περιοχή του Αλμυρού ο οποίος κατηγορούνταν πως τον Ιούνιο του 2019 ξυλοκόπησε την σύζυγό του τραυματίζοντάς την, ενώ έπειτα συνέχισε να εκφοβίζει την 37χρονη γυναίκα για έξι ολόκληρες εβδομάδες, συχνά απειλώντας πως θα την σκοτώσει και βρίζοντάς τη χυδαία.

Συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2019, ο 47χρονος επιτέθηκε στην σύζυγό του και την χτύπησε σε διάφορα μέρη του σώματος, προκαλώντας της μελανιές και εκδορές στα άνω και κάτω άκρα. Η 37χρονη προχώρησε σε καταγγελία του γεγονότος, όμως αυτό δεν φάνηκε να πτοεί την επιθετικότητα του άνδρα της στο πρόσωπό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα, από εκείνη τη μέρα και έως τον Ιούλιο του ίδιου έτους, ο 47χρονος την ανάγκασε να ζήσει σε ένα καθεστώς φόβου, χρησιμοποιώντας χυδαίο φρασεολόγιο εναντίον της και, κυρίως, απειλώντας την ίδια της τη ζωή:

«Θα σε σκοτώσω ή θα σε πνίξω, δεν υπάρχει περίπτωση να βγεις ζωντανή από το σπίτι» και «αν τολμήσεις να με χωρίσεις θα σε θάψω ζωντανή και δεν θα σε βρει κανείς» είναι μερικές από τις απειλές που εκστόμιζε ο κατηγορούμενος, ενώ δεν δίστασε να επιδείξει στην 37χρονη γυναίκα αεροβόλο όπλο το οποίο έτεινε στο μέρος της, λέγοντάς της «με αυτό θα σε καθαρίσω»

Η γυναίκα επιβεβαίωσε στην κατάθεσή της τα γεγονότα και δήλωσε την επιθυμία της για δικαιοσύνη, επιμένοντας στην δίωξη του 47χρονου κατηγορούμενου. Εκείνος στην απολογία του αρνήθηκε πως της επιτέθηκε σωματικά, ισχυριζόμενος ότι η σύζυγός του σκόνταψε και πέφτοντας, χτύπησε. Παραδέχθηκε όμως, ότι υπήρχε ένταση μεταξύ τους στο σπίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δικαστικές αρχές τον έκριναν ένοχο για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή κατ’ εξακολούθηση και εξύβριση κατ’ εξακολούθηση και τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης 29 μηνών με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

Πηγή: thenewspaper.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης