Σε πολύ σοβαρή κατάσταση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Παίδων» νοσηλεύεται το τρίχρονο κοριτσάκι το οποίο χτύπησε μια μηχανή, μαζί με την ηλικιωμένη γυναίκα που το συνόδευε, στο ρεύμα ανόδου της λεωφόρου Κηφισίας το πρωί της Πέμπτης.

Το τροχαίο έγινε στη συμβολή της Κηφισίας με τη λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως, όταν μια γυναίκα -περίπου 65 ετών- επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο μαζί με την τρίχρονη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα, ενώ η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Αμέσως μετά το τροχαίο, ενημερώθηκαν οι γονείς του παιδιού, οι οποίοι βρίσκονται στο πλευρό του στο νοσοκομείο.

Η γυναίκα, οικιακή βοηθός που πρόσεχε το παιδί, διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και νοσηλεύεται. Πρόκειται για μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία δεν είναι γιαγιά του κοριτσιού, όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες μετά το ατύχημα.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας φαίνεται η γυναίκα με το κορίτσι να προσπαθούν να περάσουν στην απέναντι πλευρά της λεωφόρου Κηφισίας από σημείο όπου δεν υπάρχει διάβαση και σηματοδότης. Δευτερόλεπτα αργότερα, το κόκκινο μηχανάκι με αναβάτη έναν 35χρονο διανομέα περνά από το σημείο, στο ρεύμα προς Κηφισιά, χτυπά και ρίχνει στο έδαφος την ηλικιωμένη γυναίκα με το 3χρονο κοριτσάκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λόγω του τροχαίου ατυχήματος, στο σημείο για αρκετή ώρα η κυκλοφορία διεξαγόταν μόνο από τη δεξιά λωρίδα.

Συνελήφθη ο μοτοσικλετιστής

Με εντολή εισαγγελέα ο οδηγός της μοτοσικλέτας που χτύπησε τη γυναίκα και το τρίχρονο παιδί στη λεωφόρο Κηφισίας στο Χαλάνδρι, συνελήφθη.

Αν και πρόκειται για μια ενέργεια που δεν συνηθίζεται, παρά μόνο αν οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ ή αν εκκρεμεί κάποια δικαστική απόφαση σε βάρος του, ο εισαγγελικός λειτουργός μόλις ενημερώθηκε για την σοβαρή κατάσταση της υγείας του παιδιού ζήτησε από τους αστυνομικούς της Τροχαίας ο οδηγός να κρατηθεί και να βρεθεί ενώπιον του, μαζί με τη δικογραφία που θα σχηματιστεί για το περιστατικό.

Οι κατηγορίες που αναμένεται να αντιμετωπίσει ο 38χρονος οδηγός είναι, μεταξύ άλλων, της βαριάς σωματικής βλάβης από αμέλεια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης