Περίσσιο θράσος είχαν οι δυο νεαρές γυναίκες που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αεροδρομίου, όπως φαίνεται και στο βίντεο από τη δράση τους, που εξασφάλισε το zougla.gr.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Αρκούσαν λίγα δευτερόλεπτα για να αρπάξουν την πανάκριβη τσάντα της Αμερικανίδας τουρίστριας, η οποία ετοιμαζόταν να πετάξει για τη Σαντορίνη το πρωί της περασμένης Τετάρτης. Την κρέμασαν στον ώμο τους και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Στο εσωτερικό της τσάντας γνωστού οίκου μόδας υπήρχαν «πέντε διαβατήρια, ασύρματα ακουστικά, φορτιστής και πορτοφόλι-τσαντάκι με πιστωτικές κάρτες, βιβλία επιταγών, προσωπικά έγγραφα, χρηματικό ποσό και τρία βραχιόλια». 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τουρίστρια μόλις το κατάλαβε έκανε την καταγγελία και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τις δυο Κροάτισσες, ηλικίας 21 και 22 ετών, σε παραλιακό ξενοδοχείο όπου έμεναν την τελευταία εβδομάδα. Πριν προλάβουν να βγουν για τη… «βόλτα» τους, τις συνέλαβαν, ενώ έψαξαν και τα σακίδια που είχαν μαζί τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, «σε σωματικές έρευνες που διενεργήθηκαν, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο, τσάντες, τρία ζευγάρια γυαλιά ηλίου, πορτοφόλια, κοσμήματα, χρυσαφικά, 955 ευρώ, 10 δολάρια Η.Π.Α. και 10 Kuna Κροατίας. Επιπλέον, ανευρέθηκαν τέσσερα διαβατήρια τα οποία είχαν αφαιρεθεί από την κατοχή της Αμερικανίδας τουρίστριας». 

Οι αστυνομικοί θα ερευνήσουν αν οι δυο νεαρές κοπέλες, οι οποίες δήλωσαν ότι ήταν εγκυμονούσες, είχαν κάνει και άλλες ανάλογες κλοπές, όχι μόνο στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων όπου αυτή την εποχή κυκλοφορεί μεγάλος αριθμός τουριστών.  

Οι συλληφθείσες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης