Η ιστοσελίδα lawandorder.gr ανάρτησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας με το οποίο δείχνει καρέ-καρέ την επίθεση με ματσέτα που σημειώθηκε στην περιοχή του Ζωγράφου την Τετάρτη 7 Ιουλίου, στη μέση του δρόμου, όταν ένας άνδρας που, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, είναι πρώην τρόφιμος ψυχιατρείου από όπου είχε αποδράσει, όρμησε σε περαστικούς και τους μαχαίρωνε στα τυφλά. 

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ):

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Καρέ-καρέ η επίθεση με τη ματσέτα

Οι εικόνες που καταγράφει το βίντεο είναι σοκαριστικές, καθώς φαίνεται ξεκάθαρα ο 54χρονος δράστης, που είναι και χρήστης ουσιών, να βρίσκεται έξω από φούρνο στην οδό Γρηγορίου Κουσίδη και να επιτίθεται πισώπλατα σε έναν άνδρα, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του εν λόγω καταστήματος σύμφωνα με το lawandorder.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δράστης, εμφανώς σε κατάσταση αμόκ, μαχαιρώνει τον ιδιοκτήτη και τον ρίχνει στο έδαφος τραυματίζοντάς τον. Δίπλα βρίσκεται ένας φίλος του θύματος που επιχειρεί να βοηθήσει και να απομακρύνει τον επιτιθέμενο, όμως δέχεται και ο ίδιος επίθεση. 

Τέσσερα τα θύματα του μαχαιροβγάλτη

Το βίντεο τελειώνει εκεί, με τους πολίτες πανικόβλητους μετά την επίθεση έξω από τον φούρνο, όμως το σκηνικό τρόμου είχε και συνέχεια, αφού ο 54χρονος μαχαίρωσε τέσσερα άτομα συνολικά, αδιακρίτως, πρωί-πρωί και εν μέση οδώ, σε σημείο μάλιστα αρκετά πολυσύχναστο. 

Αμέσως μετά την επίθεση, ο δράστης ταμπουρώθηκε στο σπίτι του στην οδό Μακρυγιάννη, πολύ κοντά στο σημείο της επίθεσης, και εν συνεχεία αυτοτραυματίστηκε, ενώ αργότερα άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εισέβαλαν στην οικία του, όπου και τον συνέλαβαν. 

«Μαχαίρωσα τέσσερις ανθρώπους, εγώ το έκανα»

Ειδικότερα, σύμφωνα με πηγές από την ΕΛ.ΑΣ., ο άνδρας έκοψε τις φλέβες του και πήρε τηλέφωνο την αστυνομία λέγοντας: «Μαχαίρωσα τέσσερις ανθρώπους, εγώ το έκανα». Τελικά ο άνδρας διασώθηκε από ειδικούς φρουρούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών, οι οποίοι μπήκαν στο σπίτι του και αμέσως χρησιμοποίησαν αιμοστατικό επίδεσμο (tourniquet), σταματώντας την αιμορραγία μέχρι να φτάσει στο σημείο το ασθενοφόρο. 

Πληροφορίες του zougla.gr επιβεβαιώνουν πως πρόκειται για άτομο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ είναι και χρήστης ουσιών. 

Τόσο ο δράστης όσο και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Λαϊκό Νοσοκομείο. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης