Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 39χρονου στην Κυπαρισσία

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 7 Απριλίου 2021, 23:38
Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 39χρονου στην Κυπαρισσία

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τη σοκαριστική υπόθεση δολοφονίας του 39χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος κινητής τηλεφωνίας, στην Κυπαρισσία, φέρνει στη δημοσιότητα ο Alpha.

Στις εικόνες καταγράφονται οι κινήσεις του 72χρονου δράστη, αλλά και η στιγμή που ο 39χρονος μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε. Ο ηλικιωμένος άνδρας διακρίνεται με το όπλο στο χέρι, λίγο μετά τη δολοφονία του 39χρονου. Έχει βγει στον δρόμο κρατώντας το περίστροφο και δείχνει να περιφέρεται σαστισμένος πάνω-κάτω στο πεζοδρόμιο έξω από το κατάστημα. Λίγο πριν είχε πυροβολήσει εξ’ επαφής τον ιδιοκτήτη, με μία σφαίρα στην κοιλιά.

Ο “φουσκωμένος” λογαριασμός

Η δολοφονία του 39χρονου, πατέρα ενός μικρού παιδιού, έγινε για έναν λογαριασμό κινητού τηλεφώνου, που σύμφωνα με τον δράστη, ήταν “φουσκωμένος”. Ο 72χρονος μετέβη στο κατάστημα, προκειμένου να ζητήσει τον λόγο για τον λογαριασμό των 170 ευρώ, ενώ, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άτυχος 39χρονος προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι. Ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση, ο ηλικιωμένος έφυγε, πήγε στο σπίτι του και επέστρεψε κρατώντας ένα όπλο. Πυροβόλησε μία φορά τον 39χρονο, ο οποίος έπεσε νεκρός. Λίγη ώρα μετά το έγκλημα, ο δράστης παραδόθηκε στις αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, μιλώντας στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι το σοκαριστικό έγκλημα, ήταν για τον ίδιο “ζήτημα τιμής”. “Δεν μου έδινε εξηγήσεις για τον λογαριασμό μου και με έβρισε, με πρόσβαλε. Θίχτηκα” φέρεται να είπε ο 72χρονος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ισχυρίστηκε ότι το περίστροφο που χρησιμοποίησε ήταν δώρο από τον αδελφό του.

Δείτε το ρεπορτάζ του Alpha:

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 7 Απριλίου 2021, 23:46