Εξιχνιάστηκε από την αστυνομία η δολοφονία της 38χρονης Κινέζας που είχε βρεθεί μέσα σε μια βαλίτσα σε προχωρημένη σήψη και φορώντας μόνο το εσώρουχο της σε ερημική περιοχή των Βιλίων.

Δράστης, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι ένας συμπατριώτης της ο οποίος συνελήφθη ύστερα από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 47χρονος πήγαινε συχνά με το θύμα στο καζίνο της Πάρνηθας και η άτυχη γυναίκα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αρχών, φέρεται να του είχε δανείσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Από τις πρώτες μέρες της έρευνας είχαν γίνει γνωστές οι επισκέψεις του θύματος στο «ναό του τζόγου» ενώ πληροφορίες από το κοινωνικό και φιλικό περιβάλλον έλεγαν ότι συνήθιζε να τζογάρει διάφορα ποσά και σε ένα κινέζικο τυχερό παιχνίδι που έπαιζε με συμπατριώτες της. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η 38χρονη δάνειζε χρήματα, κυρίως σε ομοεθνείς της, και της τα επέστρεφαν με τόκο. Ίσως εκεί να κρύβεται και η αιτία του φονικού.  

Ο 47χρονος φέρεται να μην έχει ομολογήσει την πράξη του, ωστόσο δεν μπορούσε να δώσει πειστικές απαντήσεις για διάφορα στοιχεία της έρευνας που τον ενοχοποιούσαν. Είχε στην ιδιοκτησία του μια ολόκληρη πολυκατοικία στην περιοχή του Πειραιά και έτσι δεν χρειαζόταν να εργαστεί. Η 38χρονη του είχε κεντρίσει και το ερωτικό ενδιαφέρον χωρίς όμως να υπήρχε ανταπόκριση, όπως έλεγαν άνθρωποι που τους γνώριζαν.  

Η νεαρή γυναίκα είχε εξαφανιστεί στις 17 Οκτωβρίου 2020 από το σπίτι όπου έμενε στην περιοχή του Μεταξουργείου και συμπατριώτες της είχαν δηλώσει την εξαφάνιση της στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας. Στις 29 Δεκεμβρίου 2020 κυνηγοί είχαν εντοπίσει τυχαία την βαλίτσα σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από το δρόμο. Ήταν σε στάση εμβρύου δηλαδή με διπλωμένα τα πόδια και το κεφάλι της ανάμεσα στα πόδια. Η βαλίτσα ήταν κλεισμένη αεροστεγώς και εκτεθειμένη σε χαμηλή θερμοκρασία με αποτέλεσμα να ήταν δύσκολος ο προσδιορισμός του χρόνου θανάτου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί αύριο το πρωί στον εισαγγελέα. 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης