Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα μέρα μεσημέρι στην περιοχή Φρεαττύδα στον Πειραιά όπου τέσσερις άνδρες αιγυπτιακής καταγωγής παρενόχλησαν ένα ζευγάρι παιδιών που βρίσκονταν σε beach bar. Οι τέσσερις νεαροί ηλικίας από 17 έως 19 ετών κατηγορούνται για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απόπειρα κλοπής, εξύβριση και απόπειρα προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για απόπειρα βιασμού κάτι που τελικά δεν προκύπτει από την κατάθεση της 17χρονης κοπέλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τέσσερις νεαροί είδαν το ζευγάρι να ερωτοτροπεί στην παραλία και κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος τους. Λίγη ώρα μετά άρχισαν να τους πετάνε πέτρες. Το περιστατικό κατέληξε σε συμπλοκή μεταξύ του συντρόφου της 17χρονης και υπαλλήλων του beach bar που προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα. 

Παράλληλα, οι τέσσερις δράστες προσπάθησαν να υφαρπάξουν τα κινητά του ζευγαριού με αποτέλεσμα τον άγριο ξυλοδαρμό του συντρόφου της 17χρονης κοπέλας. Η αστυνομία κινήθηκε γρήγορα και εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό, καταφέρνοντας μέσα σε μια ώρα περίπου να συλλάβει και τους τέσσερις νεαρούς.

Στο σκηνικό ενεπλάκησαν και δύο υπάλληλοι του beach bar οι οποίο τραυματίστηκαν ελαφρά από τις πέτρες που πέταγαν οι τέσσερις νεαροί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό είναι το beach bar του Πειραιά όπου οι τέσσερις νεαροί επιτέθηκαν στο ζευγάρι 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης