Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Τα όσα διαδραματίστηκαν μερικά δευτερόλεπτα μετά την επίθεση που δέχτηκε ένας 14χρονος στον Άλιμο από ομάδα ανηλίκων δείχνει βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει το zougla.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο οπτικό υλικό, που έχει καταγραφεί από κάμερα καταστήματος της περιοχής, το οποίο βρίσκεται δίπλα από το πάρκινγκ του φαστφουντάδικου στον Άλιμο όπου σημειώθηκε το περιστατικό, εμφανίζονται επτά αγόρια και δύο κορίτσια.

Ειδικότερα, στις εικόνες φαίνεται η ομάδα των νεαρών να τρέχει και να περνά μπροστά από την εν λόγω κάμερα αφού πρώτα μέλη της επιτέθηκαν στον 14χρονο και τον μαχαίρωσαν. 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Τρίτης (13/7), με την ομάδα των ανηλίκων να περικυκλώνει τον 14χρονο, να του επιτίθεται και να τον μαχαιρώνει τρεις φορές στα πλευρά. Σκοπός τους ήταν να του αρπάξουν το κινητό του τηλέφωνο. Περίοικοι κάλεσαν το «100» και στο σημείο έφτασαν μηχανές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικά της Άμεσης Δράσης, προχωρώντας σε εννέα προσαγωγές, ενώ κατασχέθηκε τουλάχιστον ένα μαχαίρι και εντοπίστηκε το κινητό τηλέφωνο του θύματος.

Ο 14χρονος μαθητής νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Όσον αφορά τους προσαχθέντες, κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου και για όσους σχηματιστεί δικογραφία θα οδηγηθούν το πρωί στην Εισαγγελία Ανηλίκων με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης