Τον δρόμο της φυλακής πήρε ο έκτος ανήλικος μετά την απολογία του για τη φρικιαστική υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τις δικαιολογίες που φέρεται να επικαλέστηκε στην απολογία του ο ανήλικος και διέταξαν την προφυλάκισή του. Συνολικά από τους οκτώ εμπλεκόμενους οι έξι έχουν πλέον προφυλακιστεί, ο έβδομος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καθώς δεν είχε κλείσει τα 15 έτη, ενώ ο όγδοος, ο 17χρονος Αλβανικής καταγωγής, αναζητείται από τις Αρχές. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 17χρονος Αλβανός που φέρεται να εμπλέκεται στην σοκαριστική υπόθεση εμφανίστηκε μέσω του δικηγόρου του στην αστυνομία και δήλωσε ότι είναι έτοιμος να συνεργαστεί με τις Αρχές.

Μάλιστα, ο δικηγόρος του 17χρονου ανέφερε πως ο ανήλικος βρίσκεται στην Ελλάδα και αναμένεται να εμφανιστεί στην αστυνομία.

Οι ανήλικοι κατηγορούμενοι για την υπόθεση που έχουν προφυλακιστεί αντιμετωπίζουν τις ίδιες κατηγορίες. Σύσταση συμμορίας, ομαδικός βιασμός κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλοι οι προφυλακισθέντες ανήλικοι που συμμετείχαν στα ειδεχθή αυτά περιστατικά, έχουν παραδεχθεί τις πράξεις της κινηματογράφησης και καταγραφής στα κινητά τους τηλέφωνα των όσων έπραξαν σε βάρος του άτυχου συνομηλίκου τους, αρνούνται όμως τις κατηγορίες του βιασμού καθώς φέρονται να υποστηρίζουν πως όλα αυτά συνέβησαν στο πλαίσιο ενός παιχνιδιού.

Πλέον, αναμένονται εξελίξεις και για τα τέσσερα κορίτσια που φέρονται να ήταν παρούσες στους βιασμούς, αλλά δεν έκαναν κάτι για να τους αποτρέψουν.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης