Μια απίστευτη ιστορία παιδεραστίας συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Ρόδου, με θύμα ένα 13χρονο κοριτσάκι. «Πρωταγωνιστής» είναι ένας 30χρονος κάτοικος του νησιού, που κατηγορείται για βιασμό ενός παιδιού που πηγαίνει στην Γ’ Γυμνασίου.

Το θέμα, όπως ήταν αναμενόμενο, έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις. Με την υπόθεση ασχολείται η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, ενώ ταυτόχρονα διεξάγεται έρευνα και για τους γιατρούς που την έβαλαν στο χειρουργείο χωρίς τη συγκατάθεση των γονιών της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανήλικη φέρεται μάλιστα να οδηγήθηκε στο χειρουργικό κρεβάτι συνοδευόμενη από τον βιαστή της, που, σύμφωνα με πληροφορίες, την απειλούσε ότι θα ενημερώσει για την εγκυμοσύνη τον πατέρα και τους συγγενείς της!

Τα μαρτύριο της κοπέλας ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2011, όταν ο 30χρονος και ενώ ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα πιεστικός απέναντι στην ανήλικη, την ακολούθησε σε δημόσιο χώρο, σε παραλία, και εκεί τη βίασε!

Η ανήλικη, έπειτα από επίσκεψή της σε γιατρό, διαπίστωσε ότι ήταν έγκυος. Φοβήθηκε να μιλήσει στους δικούς της και ο 30χρονος την έπεισε να κάνει έκτρωση. Στη συνέχεια επισκέφθηκε ένα ιατρείο γυναικολόγου, ο οποίος χωρίς τη συναίνεση των γονέων της, παρουσία και άλλου ιατρού, πιθανότατα αναισθησιολόγου, την υπέβαλε σε επέμβαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γονείς της κοπέλας, παρ’ όλα αυτά, πληροφορήθηκαν το γεγονός από την ίδια, όταν ένα τρίτο πρόσωπο, μικρής ηλικίας, άφησε στην επιχείρησή τους έναν φάκελο που περιείχε ένα υπερηχογράφημα της κόρης τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Εισαγγελία ερευνά, πέραν του παράνομου των συνθηκών κάτω από τις οποίες υποβλήθηκε σε επέμβαση η ανήλικη, αν τελέστηκε και το αδίκημα της έκθεσης σε κίνδυνο της ζωής της, καθώς καταγγέλθηκε ότι το ιατρείο δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για τη διενέργεια τέτοιου είδους επέμβασης.

Πηγή: dimokratikionline.gr

Επιμέλεια: Κατερίνα Σεφερλή

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης