Τον δρόμο για τις φυλακές πήραν οι δύο κατηγορούμενοι για τον βίαιο θάνατο της 44χρονης, η σορός της οποίας εντοπίστηκε το πρωί της προηγούμενης Τρίτης στην άκρη ενός περιφερειακού δρόμου της πόλης.

Οι ηλικίας, 50 και 47 ετών άνδρες, που είναι Ρομά, απολογήθηκαν νωρίτερα στην ανακρίτρια της Βέροιας και με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι. Για την παραπομπή τους σε δίκη θα αποφανθεί το προσεχές διάστημα το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο αφού περατωθεί η κύρια ανάκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι έκαναν χρήση ναρκωτικών και ήταν γνώριμοι των διωκτικών αρχών. Σύμφωνα με τη δικογραφία, βίασαν την 44χρονη η οποία προέβαλε αντίσταση ενώ τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης κάνουν λόγο για «βίαιο και ασφυκτικό θάνατο».

Η νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε ημίγυμνη από περαστικό και ακολούθησαν αρκετές προσαγωγές υπόπτων μεταξύ αυτών και των δύο κατηγορουμένων που, σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. εξεταζόμενοι υπέπεσαν σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησαν την εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης