Στον εισαγγελέα και τον ανακριτή θα μεταφερθεί σύμφωνα με πληροφορίες στις 9.00 την Τετάρτη ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Τρίτης και ομολόγησε κατά την ανάκρισή του πως σκότωσε την εφοριακό στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών. Ο δολοφόνος είναι 58 ετών και έχει απασχολήσει την αστυνομία στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών. 

Οι διωκτικές αρχές κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν αφού εντόπισαν το σήμα του κινητού τηλεφώνου της Δώρας Ζέμπερη στο κέντρο της Αθήνας μετά τη δολοφονία και αφού εξέτασαν πλήθος φωτογραφιών από κάμερας στην οδό Μενάνδρου όπου ο δολοφόνος προσπάθησε να πουλήσει τη συσκευή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κατηγορητήριο που τον βαραίνει:

Σε βάρος του συλληφθέντα για τη δολοφονία της 32χρονης ασκήθηκε ποινική δίωξη για σειρά κακουργημάτων που συνδέονται τόσο με το άγριο έγκλημα όσο και με τη ληστεία της εφοριακού.

Συγκεκριμένα ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
  • ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση
  • ληστεία η οποία τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα
  • παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία

Σύμφωνα με το δικαστικό ρεπορτάζ στον εισαγγελέα διαβιβάστηκε μόνο η δικογραφία και αυτή την ώρα εκδίδεται το ένταλμα σύλληψης.  
Οι διωκτικές αρχές κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν αφού εντόπισαν το σήμα του κινητού τηλεφώνου της Δώρας Ζέμπερη στο κέντρο της Αθήνας 
Ο 58χρονος που στέρησε τη ζωή από την άτυχη κοπέλα είναι τοξικομανής και σεσημασμένος.

Ο δράστης της επιτέθηκε για να αρπάξει την τσάντα με τα προσωπικά αντικείμενά της. Η Δώρα Ζέμπερη προέβαλε αντίσταση και τότε εκείνος την κατακρεούργησε. 

Λεπτομέρειες σχετικά με τη δολοφονία της 32χρονης θα δοθούν στις 12.00 την Τετάρτη σε παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί από την ΕΛ.ΑΣ..

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης