Ιδιαίτερη άνθηση γνωρίζει ο παράνομος τζόγος στα Χανιά. Το flashnews, με αφορμή την έντονη φημολογία ότι η αυτοκτονία ενός άντρα πριν από λίγους μήνες, οφείλονταν σε χρέη που είχαν δημιουργηθεί από τον τζόγο, βρέθηκε σε στέκια και μη τζογαδόρων και συνομίλησε με έναν επαγγελματία του χώρου, ο οποίος από παίκτης πόκερ έφτασε να διοργανώνει τραπέζια «Τexas Holdem Poker» σε μαγαζιά αλλά και σε σπίτια καθώς και σε βίλες στις οποίες καταφεύγουν οι «παίκτες» για να γλιτώσουν το κυνηγητό της αστυνομίας.

Όπως αποκαλύπτει ο ΚΧ, γνωστό όνομα στην μικρή κοινωνία των Χανίων και άνεργος πλέον, σε χώρους που διεξάγεται ο παράνομος τζόγος στα Χανιά έχουν μπει ακόμα και ανήλικοι ενώ σπίτια ατόμων υπεράνω πάσης υποψίας εξακολουθούν να φιλοξενούν «τραπέζια» με τραπουλόχαρτα και χιλιάδες ευρώ, φυσικά με το αζημίωτο.
Για κάθε τραπέζι που στήνεται, ένα μεγάλο ποσοστό των χρημάτων που παίζονται, τα παίρνει ο ιδιοκτήτης του χώρου, κάτι αντίστοιχο με την «γκανιώτα» που πληρώνεται στα μαγαζιά στα οποία διεξάγεται παράνομα τζόγος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις καλύτερες εποχές του τζόγου στα Χανιά, υπήρχαν διασυνδέσεις με παίκτες και επαγγελματίες του χώρου και από την υπόλοιπη Ελλάδα είτε για να φέρουν τα παράνομα λογισμικά για τα φρουτάκια, κυρίως από την Βόρεια Ελλάδα είτε όταν διοργανώνονταν «καλά» τραπέζια με «παίκτες» που ταξίδευαν από διάφορες περιοχές στα Χανιά για να αναμετρηθούν με τους εδώ τζογαδόρους.

Τι γίνεται όμως σήμερα στον κόσμο του παράνομου τζόγου στα Χανιά;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης