Τρόμος για 15χρονο: Ανήλικοι εισέβαλαν στο σπίτι του για 50 ευρώ

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021, 11:34
Τρόμος για 15χρονο: Ανήλικοι εισέβαλαν στο σπίτι του για 50 ευρώ

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ένας 15χρονος όταν αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου δύο ανήλικοι εισέβαλαν στο σπίτι του στα βόρεια προάστια προκειμένου να εισπράξουν οφειλή της τάξεως των 50 ευρώ.

Οι δύο 17χρονοι, που γνώριζαν ότι από το σπίτι απουσιάζουν οι γονείς του 15χρονου, μπήκαν στο σπίτι του και, αφού τον απείλησαν και τον χτύπησαν, έψαξαν όλους του χώρους προκειμένου να βρουν τα χρήματα που τους χρωστούσε.

Μάλιστα, όπως ανέφερε το θύμα στους αστυνομικούς, οι εισβολείς έψαξαν όλους τους χώρους της κατοικίας και προκάλεσαν ακόμα και ζημιές στην προσπάθειά τους να βρουν τα χρήματα που αναζητούσαν. Τελικά άρπαξαν 15 ευρώ κι ένα μπουκάλι σαμπάνιας.

Οι δράστες συνέχισαν τηλεφωνικώς να ενοχλούν τον 15χρονο, απειλώντας τον να τους δώσει 100 ευρώ που, όπως οι ίδιοι ισχυρίζονταν, τους χρωστούσε.

Ο ανήλικος έντρομος ειδοποίησε τη θεία του, η οποία έσπευσε το σπίτι που διαμένει ο 15χρονος με την οικογένειά του και του έδωσε το ποσό των 100 ευρώ. Τα χρήματα αυτά, κατόπιν εντολής των 17χρονων, το θύμα τα άφησε στο γραμματοκιβώτιο του σπιτιού του, από όπου τα πήραν οι δράστες.

Όταν οι γονείς του άτυχου αγοριού επέστρεψαν στο σπίτι, πήγαν αμέσως στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατήγγειλαν το περιστατικό.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021, 11:40