«Τρώμε μία εβδομάδα ρύζι» - Το σημείωμα ενός 9χρονου αγοριού από την Πάτρα

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020, 02:08
«Τρώμε μία εβδομάδα ρύζι» - Το σημείωμα ενός 9χρονου αγοριού από την Πάτρα

Την  τραγική θέση στην οποία βρίσκεται μία πατρινή οικογένεια αποκάλυψε το σημείωμα ενός 9χρονου παιδιού που επισκέφθηκε με τους γονείς του το «Φωτεινό αστέρι» (έναν φιλανθρωπικό οργανισμό για την υποστήριξη άπορων οικογενειών με παιδιά) προκειμένου να πάρουν ρούχα.

Όπως γράφει στο σημείωμα του, τρώει με την οικογένεια του ρύζι εδώ και μία εβδομάδα ενώ παράλληλα ζητά από τους ανθρώπους στο «Φωτεινό αστέρι» να μη μιλήσουν στη μαμά του για το συγκεκριμένο σημείωμα. 

«Η κατάσταση είναι τραγική. Και μέσα από ένα μικρό παιδί μαθαίνεις την αλήθεια. Το συγκεκριμένο αγοράκι κατά την παραμονή του στο «Φωτεινό αστέρι» κάθισε να ζωγραφίσει για λίγο στα τραπεζάκια που έχουμε στον χώρο μας. Έγραψε αυτό το σημείωμα και μας το έδωσε» ανέφερε μιλώντας στο thebest.gr η κα Νικολακοπούλου η οποία τονίζει ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για τρόφιμα.

Όπως εξηγεί η ίδια, όσο τα παιδιά είναι μικρά, δεν ντρέπονται και μιλάνε για όσα βλέπουν και για όσα περνάνε μέσα στο σπίτι τους.

«Αυτό που ζούμε και βλέπουμε αυτή την περίοδο, δεν το έχουμε ζήσει ξανά. Έρχονται άνθρωποι με ντροπή και ζητάνε, αν έχουμε να τους δώσουμε γάλα και μακαρόνια» αναφέρει χαρακτηριστικά η κα Νικολακοπούλου.

Πηγή:thebest.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020, 02:08