Βρέθηκαν στον ίδιο χώρο και για τον ίδιο σκοπό, πλην όμως δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα μεταξύ τους.

Στην κηδεία του τέως τραπεζίτη Αλέξανδρου Τουρκολιά έδωσε το παρών πλήθος επιχειρηματιών, εφοπλιστών, τραπεζικών και πολιτικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρόντες ήταν και οι τρεις ανταγωνιστές στο ποδόσφαιρο, δηλαδή οι Γιάννης Αλαφούζος, Βαγγέλης Μαρινάκης και Δημήτρης Μελισσανίδης.

Και οι τρεις βρίσκονταν σε απόσταση ασφαλείας μεταξύ τους και όταν κάποια στιγμή αναγκαστικά διασταυρώθηκαν τα βήματά τους, κοίταζαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

Ωσάν να μη γνωρίζονταν ή να μην ήθελαν καν να χαιρετηθούν. Αλλά ούτε με τους πολιτικούς θέλησαν να χαιρετηθούν, πλην ίσως του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος συνομιλούσε για αρκετή ώρα με τον Κ. Λαλιώτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Α’ Νεκροταφείο ο χώρος είχε γεμίσει από στεφάνια και κόσμο. Μετά την κηδεία του Αλέξανδρου Τουρκολιά τελέστηκε η κηδεία του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, καθηγητή Κώστα Στεφανή, και έτσι ο κόσμος φαινόταν ότι παρίστατο σε δύο κηδείες.

Στην κηδεία του τέως τραπεζίτη παρέστησαν ο πρόεδρος της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκης μετά της συζύγου του Μαρέβα, ο πρώην πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος, βουλευτές και πρώην βουλευτές από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ο Κ. Χατζηδάκης, ο Αχ. Καραμανλής, ο υιός του, βουλευτής Σερρών, Κ. Καραμανλής και ο Π. Μολυβιάτης. Επίσης, παραβρέθηκαν η (απερχόμενη) πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας Λούκα Κατσέλη, πρώην πρόεδροι της Βουλής (Δ. Σιούφας), επιχειρηματίες (όπως οι Δ. Κοπελούζος, Γκρίσιν Πάππας και πολλοί άλλοι), πλήθος εφοπλιστών και πρώην τραπεζίτες (όπως ο Τίμος Χριστοδούλου).

Πηγή: zoornalistas
Φωτό: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης