Άκαρπες απέβησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό ηλικιωμένης γυναίκας στον Ληθαίο ποταμό, κάτω από τη γέφυρα επί της οδού Καρδίτσης

Όπως κατέγραψε το TV10.gr, ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, με επικεφαλής τον Διοικητή Ασφάλειας Δημήτρη Μήτραινα και τον Διοικητή της ΠΥ Καλαμπάκας Ευάγγελο Τσιορλδίδα, «χτένισαν» την περιοχή, χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες η 80χρονη Φ.Κ έφυγε από το σπίτι της περίπου στις 16.00 το απόγευμα της Τετάρτης. Καθώς η ώρα περνούσε και δεν επέστρεφε, οι οικείοι της ανησύχησαν και ξεκίνησαν να την ψάχνουν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόσφατα, η ηλικιωμένη γυναίκα πληροφορήθηκε για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και φέρεται να δήλωσε στους στενούς της συγγενείς πως θα δώσει τέλος στη ζωή της πέφτοντας στο ποτάμι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτι που τούς οδήγησε αμέσως κατά μήκος του ποταμιού, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να εντοπίσουν κάτω από τη γέφυρα ρούχα που ανήκαν στην ηλικιωμένη καθώς και το μπαστούνι που χρησιμοποιούσε για τον καθημερινό της περίπατο.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό της.

Μάλιστα ζητήθηκε από τον Δήμο Τρικκαίων να κλείσει τα υδατοφράγματα του ποταμού και να γίνει σάρωση της περιοχής για να βρεθεί η ηλικιωμένη.

Το σκοτάδι δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό το έργο και οι έρευνες θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας και τη συνδρομή της ΕΜΑΚ Λάρισας και δύτες από τη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: tv10.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης