Τρίκαλα: Μαθητές παρέδωσαν στον δήμο 30 μικρούς κάδους ανακύκλωσης

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015, 09:19
Τρίκαλα: Μαθητές παρέδωσαν στον δήμο 30 μικρούς κάδους ανακύκλωσης
Τριάντα μικρούς κάδους για την ανακύκλωση προσέφεραν την Τετάρτη στον Δήμο Τρικκαίων οι μαθητές του 20ού Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων.

Πρόκειται για κάδους οι οποίοι είναι ζωγραφισμένοι από τα ίδια τα παιδιά και έχουν αποτελέσει αντικείμενο μαθήματος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, όπως εξήγησε ο διευθυντής του σχολείου Γιάννης Ντάκος, οι μαθητές αποφάσισαν, εκτός από το μάθημα, να προσφέρουν στην πόλη και τους συγκεκριμένους μικρούς κάδους, δικής τους κατασκευής και έμπνευσης.

Ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου ευχαρίστησε τους μαθητές για αυτήν την τόσο πρωτότυπη και τόσο ουσιαστική δράση τους, επισημαίνοντας τα οφέλη της ανακύκλωσης για όλους τους Τρικαλινούς, που εδώ και χρόνια έχουν αποκτήσει αυτήν τη σχέση ουσίας με το περιβάλλον.

Στη συνέχεια παρέδωσε άμεσα τους κάδους σε στελέχη της Υπηρεσίας Καθαριότητας, για να τους τοποθετήσουν σε καίρια σημεία της πόλης, ενώ ένας τοποθετήθηκε ήδη μπροστά από το γραφείο του δημάρχου.

Τους μαθητές από την τρίτη μέχρι την έκτη τάξη, που πήραν μέρος σε αυτήν την πρωτότυπη δράση, συνόδευαν ο διευθυντής του σχολείου και οι εκπαιδευτικοί.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015, 09:24