Για τη δικογραφία που σχηματίστηκε αναφορικά με τον θάνατο της ανήλικης χθες τα ξημερώματα στα Τρίκαλα ενημερώνεται από το πρωί ο δικηγόρος της οικογένειας.

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr, ο Δημήτρης Σαμαρτζής έχει ήδη καταθέσει αίτημα να παραστεί πραγματογνώμων ορισμένος από την οικογένεια κατά την ιατροδικαστική εξέταση της σορού της 16χρονης. Ήταν προγραμματισμένο να γίνει σήμερα το πρωί, ωστόσο λόγω των εξελίξεων μεταφέρεται για αργότερα το απόγευμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οικογένεια απορρίπτει το σενάριο της αυτοκτονίας και επιμένει σε αυτό της «δολοφονίας». Εν τω μεταξύ, «κλειδί» στην όλη υπόθεση πιθανόν να είναι οι τελευταίες τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε η κοπέλα και γι’ αυτό αναμένεται να κατατεθεί σχετικό αίτημα άρσης του απορρήτου και καταγραφής των σημάτων των κινητών που βρέθηκαν στον Αϊ-Λια τα ξημερώματα της Τετάρτης. 

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η 16χρονη είχε ραντεβού με 27χρονο αστυνομικό -με τον οποίο είχε επαφές- λίγες ώρες προτού βρεθεί νεκρή, δίπλα στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία.

Μάλιστα ξαδέρφη της ανήλικης επιβεβαίωσε ότι τη συνόδευσε μέχρι την κεντρική πλατεία των Τρικάλων, με την 16χρονη να της ζητάει να αποχωρήσει μόλις ο αστυνομικός εμφανίστηκε στην πλατεία, χωρίς να γνωρίζει κανείς πού πήγαν οι δυο τους στη συνέχεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης