Ένα οικογενειακό δράμα διαδραματίστηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων το πρωί της Τετάρτης, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης επιμέλειας 8χρονου αγοριού.

Την επιμέλεια του ανήλικου διεκδικεί δικαστικά ο βιολογικός πατέρας, ο οποίος το εγκατέλειψε σε βρεφική ηλικία, από την γιαγιά του, που το μεγαλώνει από τις πρώτες ημέρες της ζωής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πατέρας του παιδιού το είχε εγκαταλείψει μόλις έμαθε ότι η 34χρονη τότε σύζυγός του έπασχε από καρκίνο και έφυγε από το σπίτι.

Η μητέρα του παιδιού, τέσσερα χρόνια αργότερα έφευγε από την ζωή στα 38 της χρόνια και το τετράχρονο τότε αγοράκι ανέλαβε να μεγαλώσει η γιαγιά του, μητέρα της μητέρας του, μεταφέροντάς το σε χωριό των Τρικάλων.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα από το 2011 που πέθανε η μητέρα του παιδιού, σύμφωνα με τις καταθέσεις, ο πατέρας του, λάμβανε την σύνταξη χηρείας της συζύγου, αλλά όπως ειπώθηκε στο Δικαστήριο ουδέποτε έστειλε χρήματα για την ανατροφή του παιδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι σκηνές που διαδραματίστηκαν στο Δικαστήριο ήταν συγκλονιστικές με την γιαγιά του παιδιού να ουρλιάζει και να απειλεί όσους τολμήσουν να της πάρουν το παιδί…

Το Δικαστήριο, ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Πηγή: trikalanews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης