Έκπτωση 50% κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα ανακοίνωσε ότι παρέχει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για όσους εκπαιδευτικούς θέλουν να ταξιδέψουν με την εταιρεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει ότι, παρέχεται έκπτωση 50% επί των κανονικών τιμών των εισιτηρίων στους εκπαιδευτικούς, καθηγητές και δασκάλους, οι οποίοι θα μετακινηθούν από τις 15.04.2022 έως τις 02.05.2022 από τον τόπο διορισμού τους ως τον τόπο κατοικίας τους και αντιστρόφως.
 
Η έκπτωση θα χορηγείται με την επίδειξη της ανακοίνωσης τοποθέτησης τους (για τους μόνιμους εκπαιδευτικούς), της σχετικής Υπουργικής Απόφασης που αναφέρει την πρόσληψη τους (για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς) και την αστυνομική ταυτότητα για την επιβεβαίωση της ταυτοπροσωπίας. Οι επιβάτες υποχρεούνται να επιδεικνύουν τα παραπάνω έγγραφα και κατά τον έλεγχο επί της αμαξοστοιχίας από το αρμόδιο προσωπικό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
 
Διευκρινίζεται ότι, η προαναφερόμενη έκπτωση 50% θα χορηγείται μόνο για εκδόσεις εισιτηρίων Β΄ θέσης, από φυσικά σημεία έκδοσης εισιτηρίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (δηλ. δεν θα ισχύει για εκδόσεις εισιτηρίων μέσω της ιστοσελίδας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ή μέσω της εφαρμογής κινητών τηλεφώνων).
 
Επίσης, στην περίπτωση όπου ο τόπος διορισμού/κατοικίας δεν έχει άμεση σύνδεση με τις αμαξοστοιχίες ή τα λεωφορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με τον τόπο κατοικίας/διορισμού, θα χορηγείται στους ενδιαφερόμενους η έκπτωση του 50% για τη μετάβασή τους έως τον κοντινότερο προορισμό με τον τόπο κατοικίας/τόπο διορισμού.
 
Επισημαίνεται ότι, η παροχή της εν λόγω έκπτωσης δεν συνδυάζεται με καμία άλλη έκπτωση που πιθανόν να δικαιούται ο επιβάτης (πχ. πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ, κλπ).
 
Έναρξη ισχύος όσων προαναφέρθηκαν από 15.04.2022 καθώς καμία επιπλέον ρύθμιση δεν θα πραγματοποιείται για εισιτήρια που έχουν ήδη εκδοθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.trainose.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης