Ρεπορτάζ: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας στην αστυνομική διεύθυνση της Πάτρας, καθώς γνωστός τραγουδιστής από την πόλη απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει, χωρίς ευτυχώς τελικά να κάνει πράξη την απειλή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος για τον Νικόλα Αδάμ, όπως έγραψε το patrastimes.gr, ο οποίος ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι απειλείται από κάποιους, τονίζοντας ότι για αυτόν τον λόγο προτίθεται να δώσει τέλος στη ζωή του.

Χαρακτηριστικά έγραψε στο facebook: «Ήρθε η ώρα να δώσω τέλος στη ζωή μου μόνος μου πριν μου την  πάρουν αυτοί … Έχω γράψει σε ένα χαρτί όλα τα ονόματα αυτών που ήθελαν να φτάσω ως εδω  και τους λόγους που το ήθελαν …. Σας ευχαριστώ για όλες τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε… Ξέρω πως πόλλοι είναι αυτοί που θα χαρούν και χιλιάδες αυτοί που ήξεραν τι παιδί καλό είμαι, μην κλάψετε είναι επιλογή μου …. Να έχετε μια υπέροχη ζωή όλοι και να προσέχετε μην σας φέρουν εδώ που έφτασα εγώ …. Η ζωή θέλει προσοχή και καλή σκέψη πριν κάνεις το οτιδήποτε…. Να αγαπάτε τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας και να μην τους πονάτε ποτέ η ζωή είναι μικρή και θέλει αγάπη …. Φεύγω γεμάτος και με ψηλά το κεφάλι …. Την αγάπη σε όλους και ένα μεγάλο συγνώμη σε όποιον νόμιζε πως ήθελα να του κάνω κακό !!!!».

Άξιο αναφοράς μάλιστα είναι το γεγονός ότι στο τέλος της ανάρτησής του είχε βάλει την ημερομηνία γέννησής του και τη σημερινή ημερομηνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άμεσα κινητοποιήθηκε τόσο η οικογένειά του όσο και οι φίλοι του, προσπαθώντας με κάθε τρόπο, να τον αποτρέψουν να κάνει κακό στον εαυτό του.

Φυσικά για αυτό το γεγονός ενημερώθηκε και η Αστυνομία, την ώρα που είχε κινητοποιηθεί και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι του Πατρινού που με ανάρτησή του απειλούσε να αυτοκτονήσει, ωστόσο δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν εκεί.

Πάντως, ευτυχώς σε νέα ανάρτηση ο τραγουδιστής που απειλούσε να αυτοκτονήσει, ανέφερε:

«Αν δεν είχα εσάς θα είχα φύγει …. Σας ευχαριστώ η αστυνομία είναι δίπλα μου μη φοβάστε έχω καθαρό μυαλό …… Δεν είχα άλλη επιλογή…… Δεν περίμενα τόσο αγάπη και άμεση στήριξη με βοηθάτε να μείνω όρθιος!!!! Ηλία Τσίπα σε ευχαριστώ !!!».

Tι δηλώνει στο zougla.gr ο δημοσιογράφος που τον έπεισε να μη δώσει τέλος στη ζωή του

To zougla.gr επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο, Ηλία Τσίπα, ο οποίος αμέσως μόλις πληροφορήθηκε το περιστατικό, έσπευσε να επικοινωνήσει με τον τραγουδιστή, προκειμένου να τον πείσει να μην κάνει πράξη την απειλή του.

Όπως μας ανέφερε κατάφερε να μιλήσει με τον τραγουδιστή, ο οποίος είναι πατέρας ενός μικρού παιδιού,  επιχειρώντας μέσω μηνυμάτων να τον ηρεμήσει, σε μία προσπάθεια να επικρατήσει η λογική.

Εν τέλει κατάφερε να τον πείσει να μην κάνει κακό στον εαυτό του και μάλιστα ο τραγουδιστής στη δεύτερη ανάρτησή του, με την οποία καθησύχαζε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι δεν θα δώσει τέλος στη ζωή του, τον ευχαρίστησε προσωπικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο zougla.gr ο Ηλίας Τσίπας:

 

Mε πληροφορίες από patrastimes.gr, dete.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης