Σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αμαλιάδας έχασε τη ζωή της η 73χρονη Κασσάνδρα Καμαρινού. Η άτυχη γυναίκα παρασύρθηκε από νταλίκα – βυτιοφόρο και ξεψύχησε στις ρόδες της. Το τραγικό δυστύχημα συνέβη στις πέντε το απόγευμα της Δευτέρας στη συμβολή των οδών Αντ. Πετραλιά και Κολοκοτρώνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός της νταλίκας είχε σταματήσει στον ερυθρό σηματοδότη. Όταν άναψε το πράσινο, ξεκίνησε, όμως κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η άτυχη γυναίκα βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του φορτηγού, που την συνέθλιψαν, με τα τραύματά της να είναι θανατηφόρα. Το τραγικό συμβάν έγινε άμεσα αντιληπτό από περίοικους, αλλά και από τους άνδρες της Πυροσβεστικής που βρίσκονταν λίγα μέτρα μακρύτερα στον Πυροσβεστικό Σταθμό Αμαλιάδας. Έσπευσαν για να ανασύρουν την 73χρονη από τις ρόδες της νταλίκας, όμως ήταν πλέον αργά. Η γυναίκα είχε ξεψυχήσει.

Ασθενοφόρο την μετέφερε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Η 73χρονη σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιθανό να σκούπιζε έξω από το σπίτι της στην άκρη του δρόμου, κάτι που όπως ανέφεραν γείτονες συνήθιζε καθημερινά, όταν παρασύρθηκε από το βαρύ όχημα.

Η είδηση του θανάτου γέμισε με θλίψη τη γειτονιά που διέμενε και σόκαρε την πόλη της Αμαλιάδας… Ήταν σύζυγός του Στέλιου Καμαρινού που τον περασμένο Αύγουστο «έφυγε» απο τη ζωή, ενός ανθρώπου που ασχολείτο με την τέχνη δημιουργώντας εξαιρετικά έργα με καλάμι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ilialive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης