Μοιραία απέβη η ιδέα ενός 60χρονου νωρίς το πρωί της Παρασκευής σε αγροικία πριν το Βένετο, να δείξει στον παιδικό του φίλο και κουμπάρο, το κυνηγετικό του όπλο, καθώς πάτησε τη σκανδάλη με αποτέλεσμα τα σκάγια να βρουν στον θώρακα, τον φίλο του και να πέσει επί τόπου νεκρός!

Το τραγικό δυστύχημα έγινε στις 7 το πρωί σε ένα μικρό καλύβι που διαθέτει ο δράστης, περίπου 2 χλμ. πριν το Βένετο, την ώρα που οι δύο φίλοι έπιναν τον πρωινό τους καφέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νεκρός είναι ο Θεόδωρος Διακουμής, 61 χρονών, συνταξιούχος παντρεμένος και με παιδιά (ενός αγοριού που υπηρετεί στην Αστυνομία στην Αθήνα και ενός κοριτσιού που είναι φοιτήτρια), γείτονας στο χωριό με τον παιδικό του φίλο, το χέρι του οποίου πάτησε τη σκανδάλη, την ώρα που του έδειχνε το όπλο του, που είχε για να φοβίζει τις αγελάδες, που προκαλούσαν ζημιές στον κήπο που διαθέτει στο κτήμα του.

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες από το χωριό, ο εξ αμελείας δράστης τηλεφώνησε ο ίδιος στην Αστυνομία και δήλωσε το δυστύχημα, ενώ οι συγχωριανοί του μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον δράστη που είχε το καλύβι του ανοιχτό για πολλούς συγχωριανούς του που τον επισκέπτονταν και αποδίδουν το δυστύχημα στην κακιά στιγμή.

Το όπλο, το οποίο κατείχε νόμιμα, καθώς και ένας κάλυκας κατασχέθηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Οι έρευνες για την εξακρίβωση των ειδικότερων συνθηκών και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

ΠΗΓΗ: lamiareport.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης