Το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στον Ελαιώνα θα επισκεφτεί στις 13:30 η πολυβραβευμένη Βρετανή ηθοποιός Βανέσα Ρεντγκρέιβ, συνοδευόμενη από τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα.

Καθώς το βλέμμα της διεθνούς κοινότητας είναι στραμμένο στην προσφυγική κρίση, η Βανέσα Ρεντγκρέιβ, γνωστή και για την πολιτική και ακτιβιστική της δράση, εξέφρασε τη διάθεση και τη θέληση να γνωρίσει την κατάσταση στην Ελλάδα και να επισκεφθεί τους χώρους όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες και μετανάστες στην Αθήνα, ενώ πρόσφατα διοργάνωσε φιλανθρωπικές παραστάσεις στο Λονδίνο για την συγκέντρωση χρημάτων για τους πρόσφυγες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αύριο Τετάρτη, στις 19:00, συνοδευόμενη από τον μεγάλο θεατρικό συγγραφέα Μάρτιν Σέρμαν, θα παρακολουθήσει την παράσταση «Σμύρνη μου, αγαπημένη» της Μιμής Ντενίση, που ανεβαίνει για δεύτερη διαδοχική χρονιά από το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού (Πειραιώς 254, Ταύρος). Η τραγωδία της Σμύρνης, πιστεύει η Βρετανή ηθοποιός «θα έπρεπε να είναι γνωστή σε όλη την Ευρώπη για να αφυπνίζει συνειδήσεις και να μην ζούμε παρόμοιες τραγωδίες».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης