Η τραγική λίστα των νεκρών από τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν τη Δυτική Αττική την περασμένη εβδομάδα μεγαλώνει, καθώς σήμερα το πρωί, περίπου στις 07.30, άνδρες της ΕΜΑΚ και συνεργεία του δήμου εντόπισαν ακόμη ένα πτώμα στο αμαξοστάσιο της Μάνδρας.

Η τραγική λίστα των νεκρών από τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν τη Δυτική Αττική την περασμένη εβδομάδα μεγαλώνειΠερίπου στις 08.30 ολοκληρώθηκε η επιχείρηση για την ανάσυρση του πτώματος, το οποίο μεταφέρεται στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, όπου θα γίνουν οι διαδικασίες ταυτοποίησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι ο αριθμός των νεκρών από τις φονικές πλημμύρες ανέρχεται στους 21, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον τελευταίο αγνοούμενο. Έως χθες αργά το βράδυ, άνδρες της ΕΜΑΚ πραγματοποιούσαν έρευνες για τον εντοπισμό δύο αγνοουμένων.

Εκτιμάται πως ο 21ος νεκρός ήταν οδηγός φορτηγού.

Την περασμένη Κυριακή, άνδρες της ΕΜΑΚ με τη συνδρομή σκύλων εντόπισαν ακόμη ένα πτώμα κοντά στο αμαξοστάσιο της Μάνδρας. Πληροφορίες ανέφεραν πως ανήκε σε άνδρα περίπου 70 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Σάββατο εντοπίστηκαν ακόμη τρία πτώματα. Ειδικότερα, λίγο μετά τις 11.00 το πρωί του Σαββάτου το Λιμενικό ανακοίνωσε ότι εντόπισε δύο πτώματα στη θαλάσσια περιοχή της Ελευσίνας. Το ένα εξ αυτών είχε σφηνωθεί σε βράχια πίσω από τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη και χρειάστηκε η συνδρομή των ανδρών της ομάδας υποβρυχίων καταστροφών προκειμένου να ανασυρθεί.

Και τα δύο πτώματα μεταφέρθηκαν στο «Θριάσιο» νοσοκομείο. Την ίδια ημέρα η Πυροσβεστική ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκε κι άλλος νεκρός σε περιοχή πλησίον του αμαξοστασίου του Δήμου Μάνδρας. Κοντά στο σημείο, δηλαδή, όπου βρέθηκε την Κυριακή ο 20ός νεκρός.

Οι τρεις άνδρες, ηλικίας 28, 38 και 58 ετών, αναγνωρίστηκαν. Ο ένας εξ αυτών ήταν ο κυνηγός Γιάννης Ρούμελης, ο οποίος αγνοείτο από την Τετάρτη.

Ο Γιάννης Ρούμελης τη μοιραία Τετάρτη είχε ξεκινήσει για να βγάλει το μεροκάματό του. Όταν αντίκρισε τον φονικό χείμαρρο, σταμάτησε στην αριστερή πλευρά του δρόμου και περίμενε. Το ποτάμι της λάσπης, όμως, τον παρέσυρε, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης