«Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια των ανήλικων αδερφών

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016, 22:54
 «Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια των ανήλικων αδερφών
Ανακοίνωση εξέδωσε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σχετικά με το αίσιο τέλος στην περιπέτεια των δύο ανήλικων κοριτσιών που αγνοούνταν από το Σάββατο 25 Ιουνίου.

«Η περιπέτεια των ανήλικων αδερφών, Ειρήνη Σ., 14 ετών και Άννα Σ. 11ετών, έληξε σήμερα το βράδυ, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών τους ανθρώπων που τις αναζητούσαν. Οι ανήλικες βρέθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους.

Καταλυτικό ρόλο στην εύρεση των ανηλίκων, έπαιξε η μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών καθώς και η πληθώρα τηλεφωνημάτων από ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας οι οποίοι θέλησαν να βοηθήσουν στην αναζήτηση των ανηλίκων, γεγονός για το οποίο θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» το τελευταίο διάστημα με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά μας που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

To «Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Ειρήνη, την Άννα και την οικογένειά τους για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης.»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016, 23:02