Στο Ολυμπιακό Στάδιο Πυγμαχίας του Περιστερίου βρέθηκε το web zougla radio, οι ρεπόρτερ του και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για να τιμήσουν με την παρουσία τους τη βράβευση του Έλληνα ολυμπιονίκη, αθλητή της πυγμαχίας, Γιώργο Στεφανόπουλο.

Σε ένα απόγευμα –γιορτή για τον ίδιο τον παλαίμαχο αλλά και τον αθλητισμό γενικότερα, ο Δήμος Περιστερίου, θέλοντας να τιμήσει τον Έλληνα ολυμπιονίκη, αποφάσισε τη μετονομασία του Ολυμπιακού Σταδίου Πυγμαχίας Περιστερίου σε «ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσω του web zougla radio και την εκπομπή «Τα σπορ στη Ζούγκλα» με την Έλενα Φιντιάνη είχατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε όλη τη βράβευση του Γιώργου Στεφανόπουλου καθώς και την επίδειξη μαχητικών αθλημάτων που οργανώθηκε αποκλειστικά για αυτόν το σκοπό.

Μετά τη μετονομασία του Σταδίου Πυγμαχίας σε «ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ», το τιμώμενο πρόσωπο μίλησε στο web zougla radio απαντώντας για το αν πίστευε πως θα έφθανε μέρα που θα γινόταν… «στάδιο» αλλά και για το πώς ξεκίνησε την καριέρα του.

Τέλος, ερωτηθείς για τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί στο χώρο του αθλητισμού λόγω της οικονομικής κρίσης απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι οι αθλητές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε τα βίντεο:

Ρεπορτάζ: Ανδρέας Αθανασούλης, Πέτρος Σιδερέας
Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη
Εικονολήπτης: Παναγιώτης Σαγκούρης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης