Μόνο ντροπή μπορεί να αισθανθεί κανείς από την αδιανόητη ενέργεια της αστυνομίας να συλλάβει 90χρονη επειδή πουλούσε παντόφλες σε λαϊκή αγορά της Θεσσαλονίκης.

Η σύλληψη της 90χρονης, έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (21/03) σε λαϊκή αγορά των Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη. Αιτία το γεγονός ότι πουλούσε χωρίς άδεια, για να βγάλει τα προς το ζην μάλλινες παντόφλες τις οποίες έφτιαχνε η ίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί αφού πήραν αποτυπώματα από την 90χρονη την προσήγαγαν στο Μέγαρο της Κεντρικής Αστυνομικής Διεύθυνσης προκειμένου να ακολουθηθεί και άλλη διαδικασία. Τα μεσάνυχτα την άφησαν ελεύθερη, με τους οικείους της να καταγγέλλουν ότι την είχαν νηστική για πάνω από 12 ώρες.

Δείτε το video από τη σύλληψη της 90χρονης:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αστυνομική Διεύθυνση της Θεσσαλονίκης μπορεί για άλλη μια φορά να είναι υπερήφανη. Μετά τον περίφημο εχθρό του κοινωνικού συνόλου που κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει στην πλατεία Αριστοτέλους, θυμούνται οι πάντες την υπόθεση του «καστανά», αυτήν τη φορά συνέλαβε άλλον έναν αντίπαλο, μία 90χρονη η οποία πωλούσε παντόφλες, τις οποίες μάλιστα η άμοιρη τις έπλεκε μόνη της.

Η αστυνομία Θεσσαλονίκης προφανώς δεν είναι σε θέση να ξεχωρίσει τι είναι επικίνδυνο για το κοινωνικό σύνολο και τι είναι ακίνδυνο, όπως και στην υπόθεση του καστανά.

Έρευνα για τη σύλληψη 90χρονης, διέταξε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης διέταξε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, μετά την έκταση που πήρε το θέμα, με τη δημοσιοποίηση του σε διάφορα μέσα και στο διαδίκτυο.

Ειδικότερα, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας δόθηκε την Παρασκευή εντολή στη Γενική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, να ερευνήσει κάτω από ποιες συνθήκες έγινε η προσαγωγή της υπερήλικης γυναίκας, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμέλημα.

Διαβάστε επίσης: Το κατάφεραν και αυτό: Συνέλαβαν 90χρονη γιατί πωλούσε παντόφλες στη λαϊκή!

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης