Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Η σκηνή του φονικού στον Λαγανά της Ζακύνθου, όπως θα δείτε στο video-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το zougla.gr, αποτελεί τη μέγιστη έκφραση βαρβαρότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία πολυπληθής ομάδα κυνηγά έναν νεαρό, τον στριμώχνει πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο, κάποιος τον ρίχνει κάτω με σπρωξιά και στη συνέχεια όλοι μαζί τον χτυπούν, τον ποδοπατούν, τον κλοτσούν και όλα αυτά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. 

Ο άτυχος Αφροαμερικανός τουρίστας κείτεται ακίνητος στο έδαφος. Οι δολοφόνοι του, γύρω γύρω, συζητούν με το πτώμα μπροστά στα πόδια τους. Αυτή η σκηνή δεν είναι δυνατόν να αναπαραχθεί ούτε καν στον κινηματογράφο. Είναι τόσο αποτρόπαια και τόσο απάνθρωπη. Περισσότεροι από 10 Σέρβοι και ένας Έλληνας σκοτώνουν με γυμνά χέρια έναν άνθρωπο δι’ ασήμαντον αφορμήν. 

Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες.

Δείτε το video:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χτυπούσαν τον Αμερικανό τουρίστα στοχευμένα

Παράλληλα, σοκ προκαλούν οι δηλώσεις της ιατροδικαστού Αγγελικής Τσιόλα, η οποία εξέτασε το πτώμα του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα. «Ήταν απολύτως στοχευμένα τα χτυπήματά τους. Τον χτυπούσαν στο κεφάλι με γροθιές και κλοτσιές, όταν έπεσε κάτω» δήλωσε χαρακτηριστικά η ιατροδικαστής.

Παράλληλα, ανέφερε πως το θανατηφόρο χτύπημα που προκάλεσε τη μοιραία εγκεφαλική αιμορραγία προήλθε από «θλων όργανο», που σημαίνει από κλοτσιά ή γροθιά. Μαρτυρίες αναφέρουν, επίσης, ότι οι δράστες χτύπησαν το θύμα και με ποτήρι μπίρας στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, αιτία για τον καβγά φέρεται να ήταν μία φωτογραφία selfie του θύματος με τη σερβιτόρα του καταστήματος. Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα του μπαρ, που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία, δείχνει τον 22χρονο με ακόμη δύο Αμερικανούς φίλους του, να διασκεδάζουν στο μπαρ, όπου το επίμαχο βράδυ γινόταν σερβικό πάρτι. Κάποια στιγμή φαίνονται να βγάζουν selfie με τη σερβιτόρα του καταστήματος και αμέσως μετά ο Σέρβος μπράβος, με φανερά απειλητική διάθεση, πλησιάζει και τους ζητεί τον λόγο. Ανταλλάσσουν κάποιες κουβέντες και εκεί πέφτουν τα πρώτα χτυπήματα. Αμέσως ο 22χρονος φεύγει και τρέχει έξω από το μαγαζί. Ο μπράβος και οι δικοί του, όμως, δεν έχουν τελειώσει μαζί του. Τον κυνηγούν, τον προφταίνουν και τον χτυπούν ανελέητα…

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης