Ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μέσα από το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» , έκανε η δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη. Μέσω αυτής ευχαριστεί όσους ενδιαφέρθηκαν τις τελευταίες ώρες για το πρόβλημα υγείας της, εξηγεί τα συμπτώματα που παρουσίασε και ξεκαθαρίζει πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν έχει καμία σχέση με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού που έκανε πρόσφατα.

Η ανάρτηση της Νανάς Παλαιτσάκη:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με αφορμή την εισαγωγή μου χθες το μεσημέρι στα επείγοντα του νοσοκομείου θέλω να σας χιλιοευχαριστήσω για τα μηνύματα ενδιαφέροντος και αγάπης. Η εισαγωγή μου και η παραμονή μου κρίθηκε απαραίτητη από τους θεράποντες γιατρούς μου, καθώς είχα οξύτατο πόνο στο στήθος, κρύο ιδρώτα, απώλεια στήριξης και πρόβλημα όρασης. 

Ενοχλήσεις είχα τον τελευταίο μήνα και πρόβλημα στο μάτι μου το αριστερό, αλλά όπως οι περισσότεροι δημοσιογράφοι κάνουμε, μεταθέτουμε τα ιατρικά μας θέματα. Όλες οι διαγνωστικές εξετάσεις συνεχίζονται και θα συνεχιστούν για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Στο συγκεκριμένο νοσοκομείο (σ,σ «Ερρίκος Ντυνάν») έρχομαι κάθε μήνα τα τελευταία 11 χρόνια καθώς έχω χρόνιο αιματολογικό πρόβλημα 

Εμβολιάστηκα ακριβώς γιατί ανήκω στις πολύ ευπαθείς ομάδες στο Λαϊκό και είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό. Ουδεμία σχέση το εμβόλιο λοιπόν με το θέμα νοσηλείας μου. Σας ευχαριστώ όλους πολύ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
 

Με αφορμή την εισαγωγή μου χτες το Μεσημέρι στα επείγοντα του νοσοκομείου θέλω να σας χιλιοευχαριστησω για τα μηνυματα…

Δημοσιεύτηκε από Nana Palaitsaki στις Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης