Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας, Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Καλαμαριάς συνεχίζει το πρόγραμμα του κοινωνικού παντοπωλείου, στην προσπάθειά της να στηρίξει τους ανθρώπους που δεν μπορούν να έχουν τα απαραίτητα για να ζήσουν.

Το πρόγραμμα του κοινωνικού παντοπωλείου, μία από τις δράσεις της αντιδημαρχίας, προσφέρει ανακούφιση και στήριξη σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, άπορες οικογένειες, παρέχοντας δύο φορές τον μήνα είδη πρώτης ανάγκης εντελώς δωρεάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα το κοινωνικό παντοπωλείο στηρίζει συνολικά 900 άτομα, μοναχικά ή ζευγάρια και οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, με κοινωνικοοικονομικά προβλήματα ή με ανεργία.

Κάθε 15 ημέρες προσφέρει στους δικαιούχους τυποποιημένα τρόφιμα, νωπά και κατεψυγμένα (τηρουμένων των κατάλληλων προδιαγραφών), είδη ατομικής ανάγκης, είδη βρεφανάπτυξης, και καλύπτει έτσι τις πρωτογενείς ανάγκες διαβίωσής τους, καθώς αδυνατούν οικονομικά να ανταποκριθούν και διασφαλίζει παράλληλα μια αξιοπρεπή συνθήκη επανένταξής τους στην τοπική κοινωνία.

Όσοι δημότες πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα των ωφελουμένων μπορούν να καταθέτουν αίτηση στο Γραφείο Κοινωνικών Λειτουργών της Αντιδημαρχίας καθημερινά, κατά τις ώρες 09.00 – 13.00, στη Διεύθυνση: Παπανικόλα 18 και Αμισού, 2ος όροφος ή να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 2313 314 505 ή 511.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης