Σε επιφυλακή βρίσκεται όλος ο μηχανισμός του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη ώστε να αντιμετωπίσει τη χιονόπτωση που από το βράδυ ακόμη έχει «ντύσει» στα λευκά τον Χορτιάτη και το Φίλυρο.

Συνολικά 12 εκχιονοστικά μηχανήματα βρίσκονται επί ποδός για να επέμβουν όπου αυτό χρειαστεί, με την αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, Βίβιαν Λιόλιου να επισημαίνει πως το σχέδιο ετοιμότητας της διοίκησης έχει τεθεί σε πλήρη εφαρμογή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εφόσον λάβαμε τα δελτία επιδείνωσης του καιρού από χθες το απόγευμα είναι σε επιφυλακή όλες οι δημοτικές μας κοινότητες. Θα συνεχίσουμε μέχρι να δούμε πού θα φτάσουν τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Το χιόνι είναι πολύ λίγο μέχρι στιγμής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ίδια επεσήμανε ότι «οι σταθμοί του αποχιονισμού στον Χορτιάτη και στο Φίλυρο είναι εφοδιασμένοι με αλάτι, ενώ 12 εκχιονοστικά μηχανήματα βρίσκονται σε ετοιμότητα να επέμβουν». Σύμφωνα με την κ. Λιόλιου, στους κατοίκους της περιοχής έχουν μοιραστεί σάκοι με αλάτι, ιδίως σε εκείνους που διαμένουν σε δυσπρόσιτες περιοχές. «Το αλάτι είναι διαθέσιμο να το παραλάβει κανείς από τα δημοτικά κτήρια, στις εκκλησίες και στα σχολεία», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε τις εικόνες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: thesstoday.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης